Lipanj 11, 2021 850 Pixabay

Plan cijepljenja za Šibensko kninsku županiju

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Pozivaju se žitelji Šibensko-kninske županije da se prijavljuju za cijepljenje svojim liječnicima obiteljske medicine, ili putem platforme „cijepise.zdravlje.hr“ i besplatnog broja 0800 0011, a ako nemaju  izabranog liječnika na području naše županije prijaviti se mogu Zavodu za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije pozivom na broj 091 4341265.

U našoj županiji će se sljedećeg tjedna, od 14. do 20. lipnja 2021., provesti organizirano cijepljenje građana prema planu cijepljenja koji donosimo.

Tijekom tjedna organizirat će se sljedeći punktovi:

U SD Baldekin u Šibeniku 16. i 17. lipnja:
16. lipnja cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Šibenik.
17. lipnja od 8,30 do 12,30 sati i od 15,30 do 18,30 sati cijepit će se po pozivu osobe prijavljene na platformu cijepise.zdravlje.hr, zaposlene u turizmu i u ugostiteljstvu, gospodarskim subjektima koji su se prijavili putem HGK; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za javno zdravstvo ŠKŽ i Opće bolnice ŠKŽ
17. lipnja od 15,30 do 18,30 sati i 18. lipnja od 8,30 do 12,30 sati  cijepit će se osobe koje se odazovu na javni poziv; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za javno zdravstvo ŠKŽ i Opće bolnice ŠKŽ.

U Tisnom u prostorijama DZ, Istočne Gomilice 2, 16. lipnja 2021. cijepit će se  po pozivu osobe  prijavljene na platformu cijepise.zdravlje.hr s područja općina Tisno, Murter-Kornati i Pirovac; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za javno zdravstvo.
U Primoštenu 16. lipnja u prostorijama ZHM-a, Kamenar 2e, cijepit će se  po pozivu osobe prijavljene na platformu cijepise.zdravlje.hr s područja općina Primošten i Rogoznica; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za javno zdravstvo.
U Drnišu u prostorijama DZ Drniš punktovi su organizirani 17. i 18. lipnja; cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Drniš.
U Kninu u prostorijama DZ Knin punktovi su organizirani 14., 17. i 18. lipnja; cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Knin.

Cijeli tjedan će cijepiti liječnici obiteljske medicine u svojim ordinacijama, kao i timovi u Zavodu za javno zdravstvo i OB Šibenik.

Cijepi se sa sve četiri vrste cjepiva i za istaknuti  je kako su sva cjepiva registrirana u Europskoj uniji podjednako kvalitetna i podjednako štite od teških oblika bolesti, hospitalizacije i smrti.

Raspoloživa količina cjepiva je oko 6 400 doza.

Misli na druge, CIJEPI SE!

djelomob1.jpg