Listopad 07, 2021 493

Akcija Crvenog križa

SOLIDARNOST NA DJELU: U subotu na tržnici prikuplja se hrana, higijena i novčani prilozi

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Djelatnici i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Vodice pozivaju sve ljude dobre volje da se u ovu subotu 09. listopada priključite na tržnici od 09:00 do 12:00 sati na  49. sabirnoj akciji "Solidarnost na djelu" i tako pomognu ljudima u potrebi na području grada Vodica o kojima skrbi Crveni križ Vodice.

Prikupljat će se hrana (ulje, tjestenina, riblje i mesne konzerve, gotove juhe, brašno, riža, namirnice dužeg trajanja) , higijena ( sapun, šampon, pasta za zube, tekućina za suđe i slično)  te novčani prilozi za korisnike socijalnog programa Gradskog društva Crvenog križa Vodice.

Prikupljena materijalna i financijska sredstva će se utrošiti isključivo za potrebe korisnika Crvenog križa Vodice. 

Gradsko društvo Crvenog križa kao stalni prikupljatelj prikuplja donacije tokom cijele godine, svi koji žele donirati za potrebe korisnika Gradskog društva Crvenog križa Vodice, a ne mogu to učiniti u subotu to mogu činiti tokom cijele godine na adresi Obala Juričev Ive Cota 9  donacijom materijalnog oblika pomoći  ili uplatom na izdvojeni račun Crvenog križa otvoren u Zagrebačkoj banci HR7023600001502208331 , opis plaćanja : donacija za potrebe korisnika.

 

Napomena : u subotu se ne prikuplja odjeća i obuća.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 07 Listopad 2021 11:07
djelomob1.jpg