Siječanj 05, 2022 1249

Tražite posao? Evo što se trenutno nudi u Vodicama i okolici

Tražite posao? Evo što se trenutno nudi u Vodicama i okolici Pixabay
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr! Sretno!

Ceste Šibenik d.o.o. traže direktora (m/ž) trgovačkog društva. Mjesto rada je Šibenik, a rok za prijavu je 20.01.2022. Kandidat mora imati završenu višu ili visoku stručnu spremu i minimalno 5 godina radnog iskustva. Cijeli tesk natječaja nalazi se na linku. Prijavite se!

Ugo Slavica d.o.o. traži prodajnog predstavnika i distributera kave u Šibeniku. Prijave se zaprimaju do 02.02.2022. Posao uključuje prodaju, distribuciju kave i aparata za urede i domaćinstva te prezentaciju novim kupcima. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

DIV grupa d.o.o. zapošljava radnika (m/ž) na pakiranju u Kninu. Prijave su otvorene do 31.01.2022. Poslodavac traži 4 radnika koji će izvršavati skladištenje, slaganje, kontroliranje i čuvanje robe. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Angelina Vodice d.o.o. zapošljava mornara (m/ž) u Vodicama. Prijave se zaprimaju od 15.01.2022. Posao uključuje komunikaciju s gostima, održavanje plovila u charter bazi u ACI Marini Vodice, check in/out te predaju plovila. Informacije potrebne za prijavu saznajte na linku.

Ljekarne Prima Pharme traže farmaceuta (m/ž). Mjesto rada je Knin, a rok za prijavu je 10.01.2022. Posao uključuje izdavanje lijekova na recepta i bez recepta, stručno savjetnovanje pacijenata te farmaceutsku skrb. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Metal produkt d.o.o. traži inženjera (m/ž) strojarstva u Šibeniku. Prijaviti se možete do 23.01.2022. Posao uključuje odlazak na sastanke, pračenje radova na gradilištu, pripremu i izdavanje tehničke dokumentacije te analizu. Podaci za prijavu nalaze se na linku.

Dječji vrtić Sunce traži stručnog djelatnika-kineziologa (m/ž). Mjesto rada je Rogoznica, a prijave traju do 14.01.2022. Rad se izvršava 20 sati tjedno. Cijeli tekst natječaja i podatke za prijavu pronađite na linku.

Vrata Krke d.o.o. traže voditelja (m/ž) ugostiteljskog objekta u Lozovcu. Prijave se zaprimaju do 20.01.2022. Posao uključuje obavljanje poslova konobara, planiranje i koordiniranje pravovremene nabave potrebene robe te vođenje brige o opotimalnim zalihama robe. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Olympia Vodice d.d. zapošljavaju kuhara (m/ž) a la carte. Mjesto rada su Vodice, a prijaviti se možete do 31.01.2022. Traže se 3 radnika s 2 godine radnog iskustva za rad u kuhinji. Sve inofrmacije potrebne za prijavu možete pronaći na portalu posao.hr.

Femme traži kozmetičara (m/ž) u Primoštenu. Rok za prijavu je 16.01.2022. Potrebna su 2 radnika koji će obavljati masažu, njegu lic i tijela, ugradnju noktiju, manikuru i pedikuru te ostale kozmetičarske poslove. Podatke za prijavu ponađite ovdje.

Za još veći izbor poslova kliknite na link. Sretno u pronalaženju posla!

 

djelomob1.jpg