Siječanj 12, 2022 2237

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas: Evo što se nudi na burzi za područje Vodica i okolice

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas: Evo što se nudi na burzi za područje Vodica i okolice Pixabay
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Bioenergo d.o.o. zapošljava slastičara (m/ž) u Vodicama. Prijave se zaprimaju do 10.02.2022. Poslodavac traži 5 radnika za sezonski posao te im omogućuje zajednički smještaj. Posao uključuje pripremu i izdavanje palačinki, frizula, sladoleda i ostalih slastica. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Olympia Vodice d.d. zapošljavaju kuhara (m/ž) a la carte. Mjesto rada su Vodice, a prijaviti se možete do 31.01.2022. Traže se 3 radnika s 2 godine radnog iskustva za rad u kuhinji. Sve inofrmacije potrebne za prijavu možete pronaći na portalu posao.hr.

Trgo Fortuna d.o.o. traži prodajnog predstavnika / komercijalistu u grafičkoj industriji (m/ž). Područje rada je cijela Hrvatska, a rok za prijavu je 25.01.2022. Poslodavac nudi sigurnu plaću uz stimulativne dodatke, službeno vozilo i mogućnost stručnog usavršavanja. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Rizk Casino Bonus

Ceste Šibenik d.o.o. traže direktora (m/ž) trgovačkog društva. Mjesto rada je Šibenik, a rok za prijavu je 20.01.2022. Kandidat mora imati završenu višu ili visoku stručnu spremu i minimalno 5 godina radnog iskustva. Cijeli tesk natječaja nalazi se na linku. Prijavite se!

DIV grupa d.o.o. zapošljava radnika (m/ž) na pakiranju u Kninu. Prijave su otvorene do 31.01.2022. Poslodavac traži 4 radnika koji će izvršavati skladištenje, slaganje, kontroliranje i čuvanje robe. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Metal produkt d.o.o. traži inženjera (m/ž) strojarstva u Šibeniku. Prijaviti se možete do 23.01.2022. Posao uključuje odlazak na sastanke, pračenje radova na gradilištu, pripremu i izdavanje tehničke dokumentacije te analizu. Podaci za prijavu nalaze se na linku.Ugo Slavica d.o.o. traži prodajnog predstavnika i distributera kave u Šibeniku. Prijave se zaprimaju do 02.02.2022. Posao uključuje prodaju, distribuciju kave i aparata za urede i domaćinstva te prezentaciju novim kupcima. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Prova traži barmena – šankera (m/ž). Mjesto rada je Tisno, a prijave se zaprimaju do 10.02.2022. Poslodavac traži 2 radnika, koji moraju imati radno iskustvo, brzinu u radu, dobre komunikacijske vještine i ljubaznost, za rad u restoranu. Podatke za prijavu pronađite na portalu posao.hr.

Veks zapošljava elektrotehničara (m/ž) u Šibeniku. Prijave se zaprimaju do 10.02.2022. Radnik će biti zadužen za izvršavanje elektroinstalacijskih radova te mu je za posao potrebna vozačka dozvola B kategorije. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Studenac d.o.o. traži poslovođu (m/ž) u Pirovcu. Prijave se zaprimaju do 21.01.2022. Poslodavac traži 2 radnika sa završenom srednjom stručnom spremom te jednom godinom radnog iskustva, koji će osiguravati neometan rad prodavaonice, voditi evidenciju o zaposlenicima i obavljati ostale administrativne poslove. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

djelomob1.jpg