Siječanj 19, 2022 1787

Tražite posao? Zapošljava Olympia, Tommy, Bioenergo...

Tražite posao? Zapošljava Olympia, Tommy, Bioenergo... Pixabay
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Kadus d.o.o. zapošljava Spremača (m/ž) u Skradinu.Poslodavac nudi smještaj, bonuse, plaćene troškove prehrane i naknadu za prijavoz. Prijave se zaprimaju do 18.02.2022. putem brze prijave.

Trgo Fortuna d.o.o. traži Prodajnog predstavnika / Komercijalistu u grafičkoj industriji (m/ž). Područje rada je cijela Hrvatska, a rok za prijavu je 25.01.2022. Poslodavac nudi sigurnu plaću uz stimulativne dodatke, službeno vozilo i mogućnost stručnog usavršavanja. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

DIV grupa d.o.o. zapošljava Radnika na pakiranju (m/ž) u Kninu. Prijave su otvorene do 31.01.2022. Poslodavac traži 4 radnika koji će izvršavati skladištenje, slaganje, kontroliranje i čuvanje robe. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Bemix d.o.o. traži Inženjera građevine (m/ž) u Šibeniku. Prijave se zaprimaju do 31.01.2022. Posao obihvaća vođenje gradilišta i koordiniranje na terenu. Sve potrebne informacije za prijavu pronađite na linku.

Rizk Casino Bonus

Kruščica d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Rogoznici. Prijave traju do 31.01.2022. Poslodavac traži 5 radnika za sezonski posao, od kojih se očekuje posjedovanje 2 godine radnog iskustva. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Veks zapošljava Elektrotehničara (m/ž) u Šibeniku. Prijave se zaprimaju do 10.02.2022. Radnik će biti zadužen za izvršavanje elektroinstalacijskih radova te mu je za posao potrebna vozačka dozvola B kategorije. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Tommy d.o.o. traži Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Murter, a rok za prijavu je 31.01.2022. Poslodavac traži 2 radnika za rad u prodavaonici mješovite robe. Podatke za prijavu pronađite na linku.Bioenergo d.o.o. zapošljava Slastičara (m/ž) u Vodicama. Prijave se zaprimaju do 10.02.2022. Poslodavac traži 5 radnika za sezonski posao te im omogućuje zajednički smještaj. Posao uključuje pripremu i izdavanje palačinki, frizula, sladoleda i ostalih slastica. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Olympia Vodice d.d. zapošljavaju kuhara (m/ž) a la carte. Mjesto rada su Vodice, a prijaviti se možete do 31.01.2022. Traže se 3 radnika s 2 godine radnog iskustva za rad u kuhinji. Sve inofrmacije potrebne za prijavu možete pronaći na portalu posao.hr.

 

Mediteran Security d.o.o. traži Zaštitara (m/ž) u  Vodicama. Prijave traju do 13.02.2022. Kandidat mora imati licencu za rad, a poslodavac će mu omogućiti stimulativna primanja. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

 

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Vaša reakcija na članak
djelomob1.jpg