Prosinac 04, 2022 2534

Inicijativa mladih Tribunja organizira akciju prikupljanja sredstava za pomoć obitelji Ledenko

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Jere i Paula Ledenko iz Stankovaca imaju troje maloljetne djece, Mihovil ( 10 ), Gabrijel ( 8 ) i Rafaela ( 4 ), koji imaju poteškoće u razvoju.

Jedna plaća u obitelji Ledenko nije dovoljna za troškove liječenja, razne fizikalne terapije i preglede koje djeca moraju proći da im se barem malo poboljša kvaliteta života.

Inicijativa mladih Tribunja organizira akciju prikupljanja sredstava za pomoć obitelji Ledenko, na Centralnom parkingu u Tribunju gdje će se održati humanitarna akcija 'Tribunj & prijatelji...', odnosno turnir 'Na male branke za obitelj Ledenko'

Također će se održati turnir u Petanqueu u organizaciji PK Tribunj, te 'Skautske igre' koje za najmlađe organizira Zdrug skauta Općine Tribunj.

Kao i na prvom izdanju Humanitarnog događaja 'Tribunj & prijatelji...' pridružuju se i članovi Lovačkog društva Kamenjarka iz Tribunja.

Događaj će se održati u subotu 10. prosinca.

Svi koji se žele prijaviti za sudjelovanje na turnirima u sklopu ovogodišnjeg izdanja humanitarnog događaja, mogu to učiniti na broj mobitela 095 5547 785, zaključno s danom 06.12.2022..

Prijave za Skautske igre vršiti će se na sam dan događaja.

- I ovom prilikom želimo pozvati sve prijatelje dobrog srca koji su žele pomoći, a nisu u mogućnosti sudjelovati na ovom humanitarnom događaju da svoje donacije uplate na broj računa:
Jere Ledenko IBAN: HR9624070003201505732Pozivamo sve prijatelje da se prijave, sudjeluju i podrže ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju u organizaciji 'Inicijative mladih Tribunja', te da svi zajedno pokažemo veliko srce našeg puka i pomognemo ocu Jeri, majci Pauli i njihovim anđelima Mihovilu, Gabrijelu i Rafaeli.
Veselimo se vašem dolasku... – poručuju organizatori

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 04 Prosinac 2022 14:00
djelomob1.jpg