Ožujak 22, 2023 5037

Tražite posao? Evo koja su slobodna radna mjesta u Vodicama i okolici

Tražite posao? Evo koja su slobodna radna mjesta u Vodicama i okolici Pixabay
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja poslovnice (m/ž) na području Šibensko-kninske županije. Prijave traju do 14.4.2023. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja, mjesečne stimulacije i bonus pakete. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljavan na poziciju Strojar 3 (m/ž) u Drnišu i Umagu. Očekuje Vas stabilan posao uz konkurentna primanja, dugoročni izazovi u brzorastućem proizvodnom okruženju te mogućnost napredovanja i osobnog razvoja. Prijavite se možete do 29.3.2023. putem linka.

Konzum Plus d.o.o. traži Prodavača – blagajnika u sezoni (m/ž) na više lokacija. Očekuju Vas atraktivne stimulacije, osiguran smještaj, plaćeni troškovi prijevoza i niz drugih pogodnosti. Prijaviti se možete do 31.3.2023. putem brze prijave.

Cantabile d.o.o. traže Prodajnog savjetnika za T-prodajno mjesto (m/ž) u Šibeniku. Poslodavac nudi izvrstan varijabilni dio plaće i ugovor na neodređeno vrijeme. Prijave traju do 5.4.2023. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Agenta za dolazne pozive na njemačkom jeziku (m/ž) za rad iz udobnosti vlastitog doma. Očekuju Vas kompetitivna fiksna plaća uz bonuse, ugovor na neodređeno te mogućnost napredovanja i razvoja. Prijaviti se možete do 31.3.2023. putem brze prijave.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra traži Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) za rad iz udobnosti vlastitog doma. Potrebno je raditi minimalno 20 sati tjedno, te Vas za to očekuje satnica u iznosu od 10 eura. Prijave traju do 17.4.2023. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Gi Group Staffing Solutions d.o.o. zapošljava Prodajnog savjetnika (m/ž) u Šibeniku. Očekuje Vas bonusi i mogućnost napredovanja unutar kompanije. Prijaviti se možete do 19.4.2023. putem linka.

Hotel Nikola / Residence Grupa traži Konobara (m/ž) u Vodicama. Prijave traju do 14.6.2023. Poslodavac nudi osiguran smještaj i hranu. Prijavite se klikom na link.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava Operatera / Blagajnika u kladionici (m/ž) u Šibeniku. Prijave traju do 14.4.2023. Poslodavac nudi mogućnost dodatnih stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Globalna hrana d.o.o./ McDonald's traži Radnika u restoranu (m/ž) u Šibeniku. Prijave traju do 3.4.2023. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva, fleksibilno radno vrijeme, dodatne stimulacije i nagrade na plaću te stalni radni odnos. Prijavite se klikom na link.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

 

djelomob1.jpg