Siječanj 19, 2016 5058

Vodičani pokažimo još jednom veliko srce

Pomozimo malenoj Petri i njenoj majci kojima je hitno potrebna pomoć

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Naša sumještanka Vedrana Lasan (Olegova) nakon što je njezina kćer izašla iz bolnice u kojoj je bila zbog zdravstvenih problema objavila je post na svom FB profilu u kojem od naših sumještana moli za pomoć za djevojčicu Petru koja je dijelila sobu s njezinom kćerkom Vitom

Naime, malena Petra osim problema sa štitnjačom ima na desetke ostalih zdravstvenih problema već dugi niz godina te mora često u bolnicu, pa im je neophodna financijska a i druga pomoć.

Svi koji mogu pomoći to mogu učiniti donacijom hrane i higijenskih potrepština koje mogu donijeti u caffe bar Centar a obitelj Lasan će im osobno uručiti donacije jer uskoro idu u Sinj
Pomoći možete i uplatom na račun HR61 2340 0093 2301 4472 1 - Tekući račun u kunama, Petra Martinović, Glavice 566, Sinj

Pismo Vedrane Lasan prenosimo u cijelosti

Dragi prijatelji i poznanici,
Vjerujem da većina vas zna za naše probleme sa Vitom koji su srećom daleko iza nas. Tada, tijekom boravka u bolnici upoznali smo 8-godišnju djevojčicu Petru i njezinu mamu Kate koje su nam uljepšavale i olakšale boravak u bolnici. Petra i Vita spašavale su jedna drugu od dugih bolnickih dana.
Za Petru je to bio ko zna koji boravak u bolnici jer Petra osim problema sa štitnjacom ima na desetke ostalih zdravstvenih problema već dugi niz godina, zapravo cijeli svoj život. Kako zlo ne dolazi nikad samo, otac obitelji, jedina osoba koja je zarađivala, prije nekoliko mjeseci ih napušta i ostavlja Petru, 10-godišnjeg brata i mamu Katu koji u Sinju žive kao podstanari. Mama Kate trenutno nema nikakva primanja, čak niti dječji doplatak jer rastava braka nije pokrenuta... uglavnom birokracija za koji majka trenutno nema mogućnosti.

Otac se uopće ne javlja više i ne pomaže nikako. Uglavnom, obitelji je potrebna pomoć jer obzirom na Petrino zdravstveno stanje i česti boravak u bolnici mama nemože naći posao.

Mole se dakle svi koji mogu pomoći da kod nas u kafić donesu onoliko koliko mogu. Potrebna im je odjeća za Petru i njezinog 10-godišnjeg brata, hrana (brašno, ulje, šećer, riža, pulenta, kava, mlijeko...), higijenske potrebštine i sl..već zna svako otprilike..

Ivan i ja pobriniti ćemo se da joj se to dostavi u Sinj što prije jer ponavljam OVOJ MAMI HITNO TREBA POMOĆ!!! Ako neko može dati koju kunicu mama Kate će danas otvoriti račun i podaci za uplatu biti će kod mene pa se javite. Griju se na drva pa i to može pomoci.

Mami mozete i osobno pomoci, a ako to želite zatražite podatke i kontakt u inbox.

Svaka kuna joj je važna tako da i najmanja donacija puno pomaže. Hvala svima, unaprijed i nadam se da ćemo im barem malo olakšati život!!!

12597044 106275913088722 1127274381 o

 

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 19 Siječanj 2016 22:03
djelomob1.jpg