Svi 27, 2019 2495

Međunarodni petanque turnir u Vodicama privukao šezdesetak natjecatelja

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Po izuzetno toplom i sunčanom vremenu, prvi Međunarodni petanque turnir u disciplini „doublette“ odnosno parova, održan je u Vodicama proteklog vikenda na boćalištu gospodina Mateše, člana MK „Okit“.

 

Sudjelovalo je pedeset i dva natjecatelja i dvadeset i šest ekipa iz Šibenika, Drivenika, Promine i domaćina Vodica, a žene su se ravnopravno nosile u svim segmentima petanqua. U sastavu Vodica bilo je i stranih državljana.

Organizatori turnira su dodijelili nagrade za prva tri mjesta. Među osvajačima turnira posebno su se istakli članovi Saša Kovač i Krešimir Ivančević (PK Dalmatino), koji su ujedno osvojili i prvi Međunarodni petanque turnir Vodice. Srebreni su bili članovi PK Šibenik, Gjergj Nokaj  i Mladen Vukšić, a treće mjesto turnira osvojili su suigrači iz  PK Dalmatino, Nikola Vukošić i Mirko Barać.

IMG_20190525_183010.jpg

Upućujemo čestitke članicama PK Promina koje su u turnir unijele poseban optimizam i sportski duh. Goran Grguričin je na izuzetno visokoj razini odradio zapisnički dio cijelog turnira i uz njegovu svesrdnu informatičku podršku turnir je završio na opće zadovoljstvo svih natjecatelja.

IMG_20190525_182912.jpg

Uz pomoć domaćina Tomislava Mateše, vlasnika boćališta, Turističke zajednice Vodice, Nacionalnog parka Krka, Djelo d.o.o. Unešić, Pekara Zaton, Pekare Magistrala i Gradske knjižnice Vodice, teško da bismo ovako uspješno priveli kraju naš prvi Međunarodni petanque turnir Vodice. Na kraju čestitamo svim sudionicima, sponzorima i organizatorima te članicama i članovima našeg Kluba na pomoći i podršci. Sljedeći ogled, turnir, planiran je za dva tjedna na istoj lokaciji (MK „Okit“) te koristimo priliku i upućujemo poziv svima, koji vole ovaj sport u kojem godine nisu važne - poručili su iz uprave PK Vodice.

Tags
djelomob1.jpg