Šest zemalja, 80 natjecatelja: U Vodicama se održava Međunarodni petanque turnir „CROATIA OPEN“ – 2019.

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
U organizaciji Petanque kluba „DALMATINO“ Šibenik i Turističke zajednice Grada Vodica od 07. do 09. lipnja 2019. godine, na terenima i prostoru Moto kluba „OKIT“ u Vodicama, održava se Međunarodni petanque turnir „CROATIA OPEN“ – 2019. Nakon Šibenika (dva puta) i Vrata Krke, Vodicama je pripala čast da budu domaćin natjecanja sporta koji privlači sve više rekreativaca.


Pored domaćina PK Vodice i PK Dalmatino iz Šibenika na turniru sudjeluju 81 učesnik iz Njemačke, Luksemburga, Austrije, Češke i Švedske.

IMG_3153petan.jpg

Sudionike na otvorenju pozdravila je Anita Franin Pečarica, dir. ureda TZ Vodice, zaželjevši im puno sportske sreće i ugodan boravak u našem gradu. Naime, velika većina natjecatelja ostat će u Vodicama na ljetovanju, tako će spojiti odmaranje i opuštanje s rekreativnim aktivnostima, a prema informacijama od Milana Gnjidića, predsjednika PK Dalmatino, više od polovice sudionika po prvi puta su u Hrvatskoj, ali ne i zadnji jer su se već najavili za iduću godinu kada se u Vodicama ponovo održava petanque turnir.

Ovim putem organizator se zahvaljuje našoj TZ na sufinanciranju turnira, Tomislavu Mateši domaćinu turnira koji je bez naknade ustupio prostore i teren MK Okita te logističaru turnira Goranu Grguričinu koji odrađuje zapisnički dio cijelog turnira.
Tags
Poslijednja izmjena dana Subota, 08 Lipanj 2019 15:25
djelomob1.jpg