Županijski centar 112 objavio je upozorenje na moguće vremenske nepogode. Također zbog vremenskih neprilika koje nas očekuju Grad Vodice organizirao je krizni stožer zajedno sa JVP Vodice koja je u 24-satnom stanju pripravnosti. Predsjednik stožera je dogradonačelnik Stipe Bosotin

Olujno jugo koje puše brzinom 80-90 kilometara na sat, na trenutke i do 110 kilometara, sa svojim velikima valovima i plimom dobro je poplavilo vodičku rivu, a prometovanje skoro pa je nemoguće tim dijelom.

Iako smo u jesen zagazili s netipičnim temperaturama za ovo doba godine ona je počela iskazivati svoje pravo lice. Uz kišu, koja će sudeći po prognozi padati barem sljedećih 10-ak dana, često je nezaobilazna i južina. 

Približavanje hladne fronte sa sjeverozapada kontinenta narušilo je stabilne vremenske prilike od prethodnih dana pa se već tijekom noći naoblačilo, a do zore pali su i prvi slabi pljuskovi. Frontalni sustav zadržava se jutros glavninom sjevernije od Jadrana, a plitka cikona će se s Ligurskog mora postupno premjestiti nad Jadran i u nastavku dana ali i u danima vikenda donijeti promjenljive vremenske prilike uz česte pljuskove i neverine.

Olujno jugo koje puše brzinom 70-80 km na sat na trenutke i do 100 km sa svojim velikima valovima i plimom poplavilo je vodičku rivu i tim dijelom Vodica otežan je promet.

Od ponoći su na snazi narančasta i žuta upozorenja za opasne vremenske prilike koje će uzrokovati "afrička" ciklona koja se tijekom protekle noći približila Jadranu – piše portal Šibenik Meteo

naslovna-posljedice
Olujno jugo koje nas je pogodilo u noći srijede na četvrtak pokazalo je svu svoju silinu. Osim što su poplavljena domaćinstva i poslovni prostori koji se nalaze u centru uz more, dosta je oštećena šetnica uz plažu od hotela Punta do Vičevice. Posljedice nevremena možete vidjeti na fotografijama što nam je poslao naš čitatelj Ante Strikoman.

pijavica-naslovna
Olujno jugo koje je cijeli dan zadavalo probleme, dosegnulo je svoj vrhunac oko 18 sati kada je uz jaku kišu i grmljavinu dijelom Vodica prošla pijavica koja je u nekoliko minuta prouzročila veliku štetu na objektima.

Najnovije
 • Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close