Danas je u Gradskoj vijećnici Grada Vodica, gradonačelnica Grada Vodica Nelka Tomić potpisala ugovore o financijskoj potpori programima i projektima od javnog značaja u kulturi, socijalnoj i drugoj skrbi s kulturnim udrugama i organizacijama civilnog društva s područja Grada Vodica za 2018. godinu.
U Gradu Vodicama djeluje 53 udruge za koje će se ukupno izdvojit iz proračuna 2.661.000 Kuna

Večeras je u hotelu Olympia upriličen tradicionalni godišnji domjenak HDZ-a Grada Vodica. Pozivu na druženje uz večeru i ples odazvalo se preko 500 članova i simpatizera stranke, a okupljene su pozdravili predsjednik GO HDZ-a Grada Vodica Ante Cukrov,  gost domjenka predsjednik ŽO HDZ Nediljko Dujić te gradonačelnica Vodica Nelka Tomić.

Ministar zaštite okoliša i energetike, dr. sc. Tomislav Ćorić i direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Dubravko Ponoš, zajedno s gradonačelnicom Vodica Nelkom Tomić, dr. med., potpisali su Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za provedbu projekta Sanacija i zatvaranje odlagališta neopasnog otpada „Leć".

Gradonačelnica Vodica Nelka Tomić u pratnji ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta Gordane Birin i članova gradskog Savjeta mladih Ivasa Anatonija i Samija Bacha Khojaha posjetili su danas mališane Dječjeg vrtića Tamaris, svih njegovih vodičkih odjela te podružnicu u Čistoj Velikoj.

Portal najdoktor.com četvrtu godinu zaredom objavio je popis najboljih doktorica i doktora u Republici Hrvatskoj. Doktorica i gradonačelnica Vodica Nelka Tomić, već drugu godinu zaredon osvojila je titulu najdoktora iz područja Ginekologije na području Šibensko kninske županije

Iznimna mi je čast što se ovaj tradicionalni susret Zajednice Hrvata BiH Šibensko kninske županije i ove godine održava u Vodicama. Drago mi je što Vas vidim u ovako velikom broju što pokazuje vašu snagu, želju i napore da ne zaboravite vašu tradiciju, kulturu i običaje. Grad Vodice oduvijek je cijenio kulturnu tradiciju svojih sugrađana iz BiH i tako će biti ubuduće – rekla je u pozdravnom govoru gradonačelnica Nelka Tomić

U sklopu 9. godišnjeg susreta gradonačelnika i poduzetnika "48 sati" koji se održava u hotelu Olympia od 22. do 24. studenog 2017. godine u organizaciji Udruge gradova u Republici Hrvatskoj i poslovnog tjednika Lider održan je okrugli stol na temu 'Kako uskladiti razvoj destinacije s razvojem zajednice"
Na to, i pitanja imamo li problem rasta masovnog turizma i trebamo li taj rast ograničavati, koliko su prostorni planovi optimizirani s potrebama razvoja turizma, odgovore su dali pored gradonačelnice Vodica Nelke Tomić i državni tajnik Ministarstva turizma Tonči Glavina te gradonačelnici Novigrada Anteo Milos, Dubrovnika Mato Franković te dogradonačelnik Opatije Emil Priskić.

9. godišnji susret gradonačelnika i poduzetnika "48 sati" održava se u Vodicama u hotelu Olympia od 22. do 24. studenog 2017. godine u organizaciji Udruge gradova u Republici Hrvatskoj i poslovnog tjednika Lider.

U subotu, 11. studenog, u prepunoj svečanoj dvorani Arheološkog muzeja u Zagrebu otvorena je izložba VELIKA MRDAKOVICA – REZULTATI NAJNOVIJIH ARHEOLOŠKIH ISTRAŽIVANJA (2011. - 2013.).
Uz prigodne riječi ravnatelja muzeja Sanjina Mihelića, predsjednice Zavičajne udruge vodičkog kraja u Zagrebu Tončike Cukrov, uz odličan igrokaz I sretni su bili u izvedbi učenika Osnovne škole Vodice te glazbeni intermezzo mlade solistice Vite Vukov uz glasovirsku pratnju Ante Sladoljeva.

Po prvi puta u ulozi gradonačelnice, Nelka Tomić primila je najmlađe sugrađane rođene u zadnjih šest mjeseci.

tehnoadeo2017 BumbaNG


Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid


Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalniFoto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close