Na Badnjak katolici obično poste, ne jede se meso, već se jede bakalar i ostala riba. Ove godine ne mora biti tako, jer Badnjak spada u nedjelju, pa post nije obvezan. A što će naši mještani imati danas za ručak, ostaju li vjerni tradiciji, bakalaru, pogledajte u video prilogu

Jedan od običaja u Vodicama, točnije u Župi Našašća Sv. Križa, koji traje više od stotinu godina, je i pjevanje božićnih pjesama osam dana uoči samog blagdana.

4. sjednica Gradskog vijeća održala se u četvrtak 14. prosinca i imala je 30. točaka Dnevnog reda. Na uvijek zanimljivom aktualcu vijećnici su postavljali pitanja i tražili pojašnjenja na aktualne teme.

Gledajući ovih dana kako se svi drugi gradovi pripremaju u adventsko vrijeme i za božićno novogodišnja događanja, jedino vidim kako Grad Vodice već nekoliko godina zaredom, za takvu jednu manifestaciju koja iziskuje povećana sredstva, a kao turističko mjesto trebali bi uložiti puno više, mi angažiramo neprofitne udruge koje činu volonteri da se bar nešto napravi. Mislim da bi trebali kao jedan grad napraviti da naši ljudi dožive advent u svom mjestu, a ne da bježimo po svim drugim gradovima – rekao je na aktualnom satu, vijećnik Liste našeg mista Ante Strikoman, te upitao, hoće li Grad oformiti tim za organizaciju adventskih događanja, a ne da nam taj posao rade volonteri?

Danas je u Gradskoj vijećnici održana 4. sjednica Gradskog vijeća. Na zadnjoj ovogodišnjoj sjednici raspravljalo se o 30. točaka dnevnog reda, a među njima donesen je Plan proračuna Grada Vodica za 2018. godinu i Projekcija Proračuna Grada Vodica za razdoblje od 2019. - 2020. godine. Novost u odnosu na donesene proračune u zadnjih 10 godina je uzimanje kredita koji će biti namijenjen za izgradnju vrtića

NK Vodice posebnu pažnju poklanja radu s mlađim kategorijama i odgoju novih igrača. Voditelji škole ujedno i treneri Alen Juričev Martinčev (špigeti), Stipe Gojević (Tići), Marko Kartelo (mlađi i stariji pioniri) Lino Gavrilovski (juniori i seniori), Šime Juričev Ivin (kadeti) svoje znanje i iskustvo prenose na dječake, trude se produbiti djeci ljubav prema sportu, poticaju djecu na stvaranje radnih navika i odgovornom odnosu prema treniranju.

U sklopu 10. kola 2. HMNL Jug u goste Herojima stigao je Universitas Split. Trenutno drugolasirana momčad lige tražila je na gostovanju u Vodicama tri boda za približavanje lideru prvenstva MNK Olimissumu. U utakmicu se ušlo vrlo oprezno s obje strane tako da je prvo poluvrijeme završilo bez golova. Ipak valja spomenuti nekoliko odličnih šansi , kako Heroja tako i Universitasa, no vratari Kranjac i Bilić nisu dopustili da lopta završi iza njihovih leđa.

Znate li koje godine je izgrađen mali parapet i gdje se nalazi kamena ploča na kojoj to piše? Znate li gdje se nalaze ostaci crkvice sv. Šimuna? I znate li gdje se nalazi Kinkležova ulica i po čemu je specifična?

Naš Krešimir Španja nakon „Konobe" i „Šaše i pulente" opjevao je prekrasnu pjesmu posvećenu otoku Levrnaci, predivnom otoku u Nacionalnom parku Kornati.

Prvog dana djelovanja Genovske ciklone na Jadranu i uz njega očekivano najavama prognostičkih modela pale su lokalno obilnije oborine. Prema mjerenjima AMP-ova udruge Šibenik meteo do 15h na području grada Vodica palo je oko 36 litara kiše po četvornom metru

Kliknite na plakate za više

tehnoadeo2017 BumbaNG
makina

Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

ngkrkades
bazenid

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalni

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close