U današnjoj rubrici Vodiških mama ‘ugostili’ smo mamu Valentinu Babić čiji mali tim sačinjava muška polovica - Roko 15 godina i Ivan 8 godina, dok ženski dio čine - Karla 13 godina i Marta 10 godina. Tu je i njen suprug Goran s kojim je 16 godina u braku te koji je, kako kaže, najveće „dijete“. 

U 'Vodiškim mamama' danas smo ćakulali s četverostrukom mamom Teom Juričev Martinčev, nekada Strikoman. Devetogodišnji kraljević Šimun, šestogodišnja princeza Ana, četverogodišnja Marija i dvomjesečna Terezija te suprug Marko dio su njenog obiteljskog 'tima'. Ističe nam, gorivo njihova motora je upravo vjera zahvaljujući kojoj su se upoznali i stvorili ovoliku obitelj. Uskoro će proslaviti svoju desetu godišnjicu, na čemu im unaprijed čestitamo!

Tina-Valerija Storić, rođena Ivas ima četvorku u svome timu - od 24, 19, 13 do 8 godina. Svestrana žena koja gotovo nikad nije umorna svoj dan koristi u potpunosti i u svemu pronalazi radosti. Aktivna je u brojnim udrugama, a ples i glazba dio su njenog života. Ona je i na čelu vodičkog vrtića, odnosno naša ravnateljica pa nam je iz prve ruke kazala i kakva je tamo situacija te što očekuje naše mališane.

Maja Perkov, nekad Cukrov je današnja tribunjsko-vodiška mama u našoj nedjeljnoj rubrici sa svoje tri princezice male razlike – Gabrijelom (7), Laurom (5) i Paulom (3). S obzirom na glavu obitelji, tatu Milu koji nas pjesmom po svuda uveseljava – ni kod njih doma nije drugačije. Posebice u ovoj 'karanteni'. 

Učiteljica Gordana Ledenko iz Gaćeleza koja predaje u Osnovnoj školi u Čistoj velikoj četverostruka je mama i dvostruka baka. U ovoj izolaciji učenici joj najviše fale i svjesna je da im je ponekad svega puno i previše. No, i za vrijeme redovite nastave učitelji imaju mnogo „nevidljive“ pripreme koje nikad dosta! Popričali smo s njom o svemu tome, životu na selu u doba korone i još mnogo čemu.

Mama Domenika Skroza, naša umjetnica i novopečena vlasnica Luline u kojoj su nam dostupne sve njene rukotvorine od lampi, torbi, magneta i nakita. Umjetnički duh naslijedila je još od svoje mame, nadogradila ga je u Školi likovne umjetnosti, a danas ga prenosi i na svoga Vita. Postala je mama još kao srednjoškolka, a sa svojih 'sto ruku' hekla sve.

Naša ovotjedna gošća rubrike Vodiške mame je vjeroučiteljica Marija Friedrich. Kao mala sanjala je da će biti modna kreatorica, no taj se san na jednoj sv. misi preokrenuo. Osjetila je poziv da vjeru, osim u obitelji i župi, živi i na poslu. Također, ova nam je mama u iskrenom intervjuu otkrila i kako započinje svoj dan, ali i savjetovala roditelje u trenutnom kućnom školovanju i radu s djecom.

Nastavljamo s nedjeljnom rubrikom Vodiške mame, a ovaj put to je mama Milka Poljičak. Jer, dok se neki pitaju kako nekad izići 'na kraj' i s jednim djetetom, a ova mama uspješno barata i s njih šest (a na poslu i s njih 20-ak)! U rasponu od 20 pa do dvije godine najstariji je Ante (20), Marta (19), Jakov (12), Marko (6), Matea (3) i Anđela (2). Evo kako ova ekipa započinje i završava svoj dan.

Portal Infovodice pokreće novu rubriku pod nazivom 'Vodiške mame', ali nekad će to biti i vodiški tate. Svaka mama je različita na svoj način, a opet – imaju mnogo toga zajedničkog. Svake nedjelje majkama (ali i tatama) želimo dati malo posvete, a one će nam pričati kako balansiraju svoje obaveze, možda otkriti koje je najčudnije pitanje im je dijete postavilo i još svašta nešto. Bravo za naše mame (ali i tate)!

tehnoadeo2017 BumbaNG


Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid


Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalniFoto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close