Svibanj 21, 2023

Novost u ponudi Matell Dental Centra: Dermalni fileri i botox tretmani

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Matell Dental Centar u Vodicama, poznat po svojim izvanrednim dentalnim uslugama, sada je proširio svoju ponudu u sklopu MakuUp i MakeOver salona. Uz najsuvremenije stomatološke tretmane, sada možete iskusiti i luksuzne tretmane za uljepšavanje - Botox i hijaluronske dermalne filere.

Dermalni fileri, često poznati kao hijaluronski fileri, koriste se za popunjavanje bora, oblikovanje kontura lica, hidrataciju i pomlađivanje kože, te za nekiruršku korekciju ožiljaka. Hijaluronska kiselina, ključna sastavnica ovih filera, tijekom godina prirodno nestaje iz naše kože, što dovodi do pojave bora. Kroz tretmane dermalnim filerima, izgubljeni volumen i elastičnost kože se obnavljaju.

Jedna od glavnih prednosti ovih modernih filera je njihova biokompatibilnost. Fileri koje koristimo su luksuzni proizvodi visoke kvalitete koji se prirodno razgrađuju u tijelu i nestaju kada se u potpunosti resorbiraju. Za razliku od kolagenskih filera životinjskog porijekla, naši dermalni fileri ne zahtijevaju testiranje na alergije.

Jedan od čestih problema s kojima se susrećemo su pušačke bore - bore koje se pojavljuju oko usana kao rezultat starenja kože, gubitka volumena i prekomjernih kontrakcija mišića. Naš tretman za pušačke bore započinje detaljnim pregledom i analizom lica, nakon čega slijedi aplikacija filera. Cijeli proces je bezbolan zahvaljujući korištenju anestetske kreme, a tretman traje samo 10-15 minuta. Rezultat tretmana vidljiv je odmah, a nakon tretmana možete se odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Nakon tretmana, pušačke bore nestaju, a koža oko usana postaje zategnuta i usne djeluju mlađe, zdravije i privlačnije. Iako su nuspojave vrlo rijetke, neki klijenti mogu doživjeti blago crvenilo ili osjećaj zatezanja nakon tretmana. Ovi simptomi obično nestaju vrlo brzo.

Nakon tretmana preporučujemo klijentima da izbjegavaju sunčanje, solarij i saunu tjedan dana, te da izbjegavaju druge estetske, kozmetičke ili laserske postupke tijekom istog razdoblja. Također preporučujemo lagano masiranje tretiranog područja svakih nekoliko sati kod kuće.

U Matell Dental Centru predani smo pružanju najbolje moguće njege i tretmana našim klijentima. Naš tim stručnjaka za estetiku će se pobrinuti da vaše iskustvo bude što ugodnije i da rezultati budu upravo onakvi kakve očekujete.

Posjetite nas na adresi Čirila i Metoda 2 u Vodicama ili nas kontaktirajte telefonski na 022 444 930 ili 099 4449300 kako biste zakazali svoj termin. Bez obzira na to tražite li profesionalnu dentalnu njegu ili želite poboljšati svoj izgled pomoću najnovijih tretmana za uljepšavanje, očekuje vas topli doček u našem centru.