Rujan 03, 2023

Započeli jesenski upisi u Language studiu Vodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Engleski, njemački, talijanski; koji god jezik odaberete  pravo je vrijeme za učenje jer u Language Studiu krenuli su upisi na tečajeve jezika, a broj mjesta je ograničen. Testiranje prethodnog znanja, probni tjedan, rad u malim grupama i individualni pristup čekaju vas u Language Studiu u Vodicama.

Učenje uz glazbu, naglasak na konverzaciji, čitanje, male grupe polaznika,.. pridonosi vraćanju starih, ali i kontinuiranom povećanju broja novih polaznika Language Studia. A iza uspješnih polaznika stoje Ivana Franin Pečarica, profesorica engleskog i talijanskog jezika i književnosti, ujedno i vlasnica Language Studia i Sanja Belajac, profesorica engleskog i njemačkog jezika i književnosti.

Ovaj dvojac u dvije male, ali vesele učionice provodi tečajeve engleskog, njemačkog i talijanskog jezika i to intenzivne tečajeve za odrasle koji su podijeljeni u dva upisna semestra, jesenski i proljetni. 

Uz intenzivne tečajeve, tu su i individualni tečajevi prilagođeni polazniku, opći tečajevi za odrasle, konverzacijske radionice za odrasle, opći tečajevi za školarce po uzrastima i stupnju znanja u sklopu kojih se obilježavaju razni tematski satovi, individualni satovi, tematski satovi za dječje grupe.

Ako zatrebate prijevod teksta ili dokumenta ili dodatno podučavanje ne brinite jer instrukcije i prijevodi su osigurani u Language Studiu.

A za kraj školske godine školarci i roditelji mogu odahnuti jer u malim grupama u Language Studiu održavaju se pripreme za maturu.

I najmlađi, kao i svi ostali polaznici, mogu odabrati njemački, engleski ili talijanski jezik. Za njih su Ivana i Sanja osigurale učenje uz pregršt smijeha i zabave.

A gdje ćete pronaći Language Studio?

  • U zgradi stare škole u Vodicama, Obala Vladimira Nazora - rekla nam je Ivana Franin Pečarica.

Upisi traju do 30. rujna i pravo je vrijeme da osigurate svoje mjesto pozivom na 098/518 056 ili  languagestudiovd©mail.com.