13 Pro 2019
    3157

Ne propustite premijeru prve božićne pjesme Mile Perkova: “Želio sam da ovu pismu pivaju dica”

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Bliži nam se Božić i u zraku je blagdansko raspoloženje. Ulice su okićene, na radiju sviraju božićne pjesme, a uskoro će se zavrtiti i jedna nova, ona našeg Mile Perkova. Naime, Mile je upravo završio snimanje spota za svoju novu pjesmu “Božićna ljubav” koji je snimao na Adventuri u Šibeniku i u konobi svoga brata Šime, Bar Stray Cat u Tribunju. 

“Publika je htjela čuti od mene božićnu pjesmu, pa sam je i napisao. Ono što mi je bilo najbitnije je da tu moju pjesmu pjevaju djeca i upravo je tako i bilo jer djeca iz nekoliko osnovnih škola gostuju u pjesmi. Željeli smo u spotu dobiti toplu i ugodnu božićnu atmosferu, pa smo, osim Adventa u Šibeniku snimali i u bratovom baru. Šime i njegova žena Tomica veliki su zaljubljenici u božićni ugođaj pa su se jako potrudili da im u baru bude bogato i ugodno okićen prostor. Mislim da su uspjeli u tome i zato je vrlo logična lokacija za snimanje Božićne ljubavi bio upravo taj bar”, govori nam on.

Pitali smo Milu je li mu bilo teško napisati božićnu pjesmu s obzirom da ih ima zaista puno i da svake godine izlaze nove, na što on odgovara: 

”Bilo je teško jer znam skoro sve božićne pjesme, od duhovnih pa do ovih komercijalnih. Trebalo je naći inspiraciju da moja pjesma bude malo drugačija, a ono što sam htio postići je božićna atmosfera, osjećaj radosti, mira, sreće, veselja i svega onoga što i čini Božić. I opet ponavljam, da je djeca pjevaju. To mi je bilo najbitnije.”

Nije potrebno spominjati kako je Mile rado viđeni gost i zabavljač na raznim feštama i prigodama, pa nije niti čudo da mu je raspored popunjen svaki dan sve do 2020. godine. Neke dane ima čak i po dvije, tri gaže na kojima pjeva iz gušta, pjesme koje publika voli. Na njegovom repertoaru se, osim autorskih, mogu naći pjesme zaista raznolikih žanrova, a reakcije publike i njegova sve veća popularnost potvrđuju da je dobro učinio kada je odlučio inspektorsku karijeru zamijeniti glazbenom.

Njegova glazbena ljubav se ovih dana pretočila u Božićnu ljubav, snimanu u studiju Ante Toni Lasana, a u režiji Roka Mićina iz Godimenata. 

Premijera je zakazana za 17. prosinca u 19.00h na CMC TV, a onda i na portalima, radio stanicama, youtube-u. Zato, rezervirajte utorak za Božićnu ljubav i uživajte u božićnom ugođaju koji nam je pripremio naš Mile Perkov.

Foto: Facebook Mile Perkov

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close