Rujan 13, 2019 2961

Na Šubićevac stiže Junak: Igrači Vodica poručuju, spremni smo, dođite nas podržati

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon poraza od Kamena sutra na Šubićevac stiže Junak iz Sinja, prošlogodišnji prvak 3 HNL jug i trenutno drugoplasirani na tablici sa maksimalnih 6 bodova.

Pravi je to izazov za naše nogometaše koji svoju premijeru sutra igraju na Šubićevcu kao domaćini zbog radova koji se odvijaju na Račicama.

Bez obzira na sve okolnosti momčad trenera Slavice marljivo se spremala za sutrašnji susret koji će biti stvarni test potencijala ove momčadi.

S obzirom da dolazi Junak koji je u prva dva kola pobijedio i Zagoru i Uraniu te odnio svih 6 bodova bit će zanimljiva utakmica za sve ljubitelje nogometa. 

U momčad se vraća stoper Ljubić koji je odslužio kaznu za crveni karton iz Baške vode, a osim ozlijeđenih Ledenka i Ercega svi igrači su spremni za sutrašnju utakmicu.

„Dolazi nam prva domaća utakmica na kojoj ćemo dati sve od sebe kako bi zabilježili prvu pobjedu. Iako nam je s druge strane prošlogodišnji prvak i klub koji ima iz dvije utakmice šest bodova, mi ih respektiramo, ali i vjerujemo u svoje snage te očekujemo pojedu“ – rekao nam je trener Zoran Slavica Lav 

Utakmica se igra sutra (subota) na stadionu Šubičevac s početkom u 16.30 minuta.

Stadion je otvoren od 15.30

Tags
djelomob1.jpg