Siječanj 02, 2020 4959

Radno na Račićima: Boris Pavić novi trener NK Vodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Boris Pavić preuzima klupu Vodičkog trećeligaša. Prva je to novogodišnja odluka kluba i nada da će iskusni Pavić pronaći formulu za opstanak u treće ligaškom društvu.
Radi se treneru profi A licence što govori i njegova trenerska karijera jer je do sada vodio niz ozbiljnih klubova poput Čelika Zenice dva puta, Široki brijeg te Junaka, dok mu je posljednji klub bio drugoligaš Solin koji je prošle godine i spasio od ispadanja.

Očekujemo mobilizaciju cijelog kluba, odnosno svih članova, jer neće biti lako i zato nam sad treba zajedništvo da uspijemo u očuvanju treće ligaškog statusa.
Trener  je dobio jednoglasno povjerenje Izvršnog odbora i njegova je zadnja u pravcu odlučivanja po pitanju igračkog kadra za proljetni dio.
Znamo da se trebamo pojačati, ali i u tom dijelu trener Pavić će imati posljednju riječ stoji u priopćenju kluba

„Dolazim pun volje, želje i elana kako bi bili jedna dobra sportska priča ovog proljeća i da se ostvari prioritetni cilj vodstva kluba, a to je zadržavanje trećeligaškog statusa. Privukla me želja i entuzijazam vodstva kluba da im se ostvari želja, ostanak u istom natjecateljskom rangu. Osobno, jedva čekam početi raditi s njima kako bi stvorili jednu konkurentnu momčad“ – rekao nam je u razgovoru Boris Pavić

Tags
djelomob1.jpg