Srpanj 12, 2020 1888

Malonogometni turnir „Kup Vukšić 2020“

Malonogometni turnir „Kup Vukšić 2020“ CB DIŠPETE TPO PELE
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U petak je završena 1/16 turnira i  tek sada slijede velike utakmice s puno kvalitenog malog baluna. Drugoligaš Murter puno  se namučio dok je savladao čvrste i borbene Rupe.  Rupe su povele 1:0 i napravile pravu malonogometnu glavobolju Murterinima. U nastavku utakmice na scenu stupa iskusni veteran Tomislav Pešić –Džigi i u roku dvije minute postiže dva pobjedonosna gola za Murter. Rupe su žestoko stisnule do kraja utakmice, ali maestralni Rafo Baričić zaključao je  svoja vrata  i odveo Murter u slijedeće kolo.  

Jezera su rutinski  visokim rezultatom matrirale mladu momčad Cb Dišpet tpo Pele iz Čiste Velike. Vidjelo se odmah u prvim minutama da mladići iz Čiste Velike ne mogu parirati iskusnom Deniju Kolegi i Paolu Katuši. 

Derbi večeri i vrhunsku utakmicu do zadnjeg sučevog zvižduka, odigrali su Bila Vlaka i Cb H2O Benkovac. Bila Vaka je hit turnira u Vukšiću, za koju nastupa ekipa Podstrane, pobjednici veteranskog turnira Torcida kup 2019. 

Gledatelji su uživali u sjajnim potezima veterana i razigranih mladića iz Benkovca. Prvo poluvrijeme odigrano je u velikom ritmu mršavom nulom bez golova. U drugom dijelu obje ekipe kreću u veliku otvorenu bitku i želju za pobjedom. Bila Vlaka preko iskusnog Baraća u 22. minuti dolazi u vodstvo 1:0 i baca izazovnu rukavicu Benkovčanima. 

 

Cb H20 žestokim  presingom stišće vremešne veterane i preko  brzonogog Stojčevića  poravnava rezultat na 1:1. Do kraja utakmice redaju se šanse s obje strane i vratari su bili na visini zadatka. Igrao se zadnji minut utakmice i gledatelji su očekivali  zanimljivo izvođenje šesteraca za pobjednika utakmice. Bila Vlaka je preko lukavog Jurića u zadnjim sekundama postigla pobjedonosni gol i benkovačane bacila u očaj. 

Igralište pod Gradinom. Suci : Nina Nakić i Antonio Mutić.

MURTER- RUPE BRIX INEX        2:1
MURTER : Baričić, Katalinić,  Nadoveza,  Pešić- Džigi  2,  Troskot,  Kovačev.   Voditelj ekipe : Ivan Zorica – Zmija
RUPE BRIX INEX : L.RADNIĆ,  Vučenović,  Perković,  Karega,  Manduić  1¸  N.Radnić,  Brajković,  Dujić,  Milovac.   Voditelj ekipe : Antonio Verović

JEZERA - CB DIŠPETE TPO PELE        5:0
JEZERA : Klarin,  Pirjak,  Nonković,  Katuša  2,  Bašić,  Klarin,  Kolega  2,  Bračanov  1.   Voditelj ekipe : Sebastijan Lapov-Bašte
CB DIŠPET TPO PELE : V.Biluš,  Goreta,  Kuman,  F.Biluš,  Periš,  Jelić.   Voditelj ekipe : Ante Pešić

BILA VLAKA- CB H2O BENKOVAC        2:1
BILA VLAKA : Perica,  Buljan,  Jerčić,  Jurić  1,  Galiot,  Barać  1,  Lisica.  Voditelj ekipe : Ante Perica -Đebra
CB H20 BENKOVAC : Anić,  Jozinović,  Števanja,  Marković,  Stojčević  1,  Mateo Colić,  Vukančić,  Manuel Colić,  Dujmović,  Petrović.   Voditelj ekipe : Marijo Dejanović

Tekst i foto : Marko  Ledenko-Mane

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 12 Srpanj 2020 21:58
djelomob1.jpg