23 Srp 2020
  1936

PK Vodice natječe se u 1. Hrvatskoj petanque ligi

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 23 Srpanj 2020 16:19

Počelo je natjecanje u 1. Hrvatskoj petanque ligi i to prvi put u hrvatskoj povijesti, što taj događaj čini posebno upečatljivim, g. Paško Rakić, dogradonačelnik Grada Šibenika svečano ga je otvorio bacanjem prve boće, u kojem natjecanju evo sudjeluju i Vodice.

-Petanque klub Vodice učestvuju na prvom prvenstvu Hrvatske u Petanque sportu.  Naime, iako osnovani pred par godina tek odnedavno smo postali dio obitelji Boćarskog saveza i brojimo dvadeset aktivnih članova Saveza.  Do sada smo sudjelovali  na dva među srodna Turnira Croatia Opena, dva kupa Šibenika kao i kupa Primoštena, također smo dva puta organizirali i kup Vodica. Svi  susreti bili su i međunarodnog karaktera, a pokazali su nam da se možemo ravnopravno natjecati sa ostalim natjecateljima, kazuje nam predsjednica PK Vodice,  Lidija Bulat. Svakako je važno napomenuti da nas je podržala turistička zajednica Grada Vodica, u čijoj su se suradnji uspješno održali neki turniri, pa i spomenuti „Croatia open“-2019. Jednako  tako vjerujemo i u podršku Grada Vodica, posebno kada se radi o ustupu javne površine radi održavanja natjecanja koje smo planirali organizirati u parku, međutim korona nas je omela tako da ćemo taj plan, ovisno o epidemiološkoj situaciji, nastojati održati krajem ljeta ili početkom jeseni, dok bi zasigurno bio zanimljiv i božičini turnir. 

Posebno zadovoljstvo im je danas, kada kao članovi Saveza sudjeluju u prvom prvenstvu Hrvatske u Petanque sportu i natječaju se sa najboljima u ligi ekipno petanque prvenstvo Hrvatske u pet kola.


U prvom kolu, 24.07.2020.g. u petak s početkom u 17 sati, na sportskom terenu Hotela Imperijal („zog“ ispod teniskih terena),  održati će se susret  dvije ekipe  Petanque kluba Vodice, i to I. ekipa „Vodice“ i II. ekipa „Vruje“, stoga pozivamo naše sumještane da  nas podrže i dođu  pogledati našu prvu utakmicu prvenstva Hrvatske u Petanque boćanju, kao i da nam se pridruže u zanimljivom i izazovnom sportu, rekla nam je Lidija Bulat te  posebnu zahvalu uputila hotelu Imperijal koji je omogućio ova događanja na svojim sportskim terenima.

djelomob1.jpg

Najnovije
 • Ništa od snijega za vikend: 'Zima se predomislila'
  Information
  Podijeli
  Information

  Ništa od snijega za vikend: 'Zima se predomislila'

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close