Lipanj 13, 2021 810

Članice udruge Vodiške mažoretkinje u reprezentaciji Hrvatske

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

Na ranije održanim audicijama za Reprezentaciju Hrvatske, koje su se održavale u Zagrebu i  Vodicama, u Nacionalni tim ADRIANA Hrvatskog udruženja mažoret timova, koji će predstavljati Hrvatsku na Europskom i Svjetskom prvenstvu u mažoret plesu 2021. i 2022. godine, od preko 60-tak prijavljenih natjecateljica iz 20 prijavljenih timova Hrvatske izabrano je ukupno 25 članica dobrog uzrasta seniori i juniori.

- S ponosom možemo reći kako je u tih 25 natjecateljica iz redova naše Udruge Vodiške mažoretkinje izabrano čak 7 natjecateljica i to 4 seniorike: Marija Skočić, Iris Juričev, Monika Hodak i Lucija Crljenak, te 3 juniorke: Lucija Skočić, Petra Mrković i Marija Španja, a naša trenerica Antonija Skočić je izabrana za pomoćnog trenera tima. - poručili su nam iz Vodiških mažoretkinja

Prvi zajednički trening je već održan zadnjeg dana audicije, a idući ih očekuje na našem Državnom prvenstvu koje će se održavati 26 i 27. 06. 2021. u Novigradu u Istri.

Ujedno, naše Vodiške mažoretkinje, među kojima su i cure izabrane u Nacionalni tim, kao i naše nove kadetkinje kojima je ovo prvo natjecanje, na ovom Državnom prvenstvu natjecati će se sa 32 koreografije u kategorijama štapa, pompona, batonflaga i zastava u tri doba uzrasta kadeti, juniori i seniori.

- Iako je bilo naporno sve skupa posložiti jer se nije moglo normalno trenirati, što zbog nedostatka termina i prostora što zbog epidemioloških mjera, pokušavalo se trenirati kod kuće, na ulici, dvorištu, na otvorenom igralištu, u jednom periodu smo čak imale i pauzu treniranja zbog epidemioloških mjera, nadamo se kako će cure ipak uspjeti obraniti dosadašnje dobre rezultate, dobro se zabaviti i vratiti se kući sa osvojenim medaljama. Svim curama koje su izabrane u Nacionalni tim želimo puno sreće i uspjeha, kao i svim našim članicama koje idu na ovo Državno prvenstvo. - rekli su iz Vodiških mažoretkinja
 

djelomob1.jpg