Kolovoz 02, 2021 890

Vodičanke i Vodičani prvi na turniru odbojke na pijesku u Brodarici

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Protekli vikend Brodarica je bila domaćin trećeg turnira Županijske lige u odbojci na pijesku. Turnir se odigravao u tri kategorije mlađe kadetkinje godišta 2006 i mlađe, te seniorke i seniori. Na turniru je bilo ukupno 23 ekipe. A sva prva mjesta su odnijele Vodičke ekipe.

Prvo su u kategoriji mlađih kadetkinja ekipa Vodica u sastavu Iva Begić/Magdalena Čubrić/ Nika Bujas pobijedile u finalu ekipu iz Šibenika u sastavu Tina Erceg/Lana Gović/Katja Bura dok je treće mjesto osvojila ekipa iz Tribunja u sastavu Franka Perkov/Antonia Perkov/Franka Popov.

U muškoj konkurenciji treće mjesto osvojila je ekipa iz Šibenika u sastavu Ante Kulušić/Lovre Matešić dok su finale igrali ekipa iz Vodica Ante Barišić/Vito Blagec s ekipom iz Šibenika u sastavu Bartol Mandić /Jure Mamić a pobjedu je iznenađujuće odnijela ekipa iz Vodica. I kao šlag na kraju u konkurenciji seniorki imali smo finale s dvije Vodičke ekipe Ema Kokot/Nika Bujas koje su se probile do finala bez poraza kroz glavni dio turnira i ekipu Manuela Lasan- Zorobabel/ Nora Čubrić koje su do finala prošle teži put kroz repasaž i na kraju slavile osvojivši prvo mjesto.

Treće mjesto seniorki pripalo je šibenskoj ekipi Karolina Mamić/Aneta Vranjeka.

 
djelomob1.jpg