Siječanj 31, 2022 2146

Odbojkašice Vodica pobijedile izravnog konkurenta za vrh ljestvice ekipu ŽOK Dubrovnik

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U nedjelju odbojkašice Vodica ostvarile su novu pobjedu u 2. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi pobijedivši izravnog konkurenta za vrh ljestvice ekipu ŽOK Dubrovnik.

Ekipa iz Dubrovnika doputovala je na gostovanje u Vodice i pružila jako dobar otpor domaćim igračicama, gošće su ostvarile pobjede u prva dva set utakmice najviše zahvaljujući većem broju pogrešaka na servisu odbojkašica Vodica.

Ali u treći set Vodičanke ulaze puno koncentriranije, smanjuju svoje greške i stvaraju veliku bodovnu prednost na samom početku trećeg seta zahvaljujući jakim servisima Nore Čubrić i Eme Kokot, te lako osvajaju treći set. Četvrti set utakmice donio je opet neizvjesnost obje ekipe su se izmjenjivale u vodstvu ali u napadu je briljirala Manuela Lasan-Zorobabel ostvarivši 23 poena na utakmici. U petom odlučujućem setu odbojkašice Vodica su krenule silovito i do kraja seta nisu ispuštale prednost te ostvarile jako važnu pobjedu za zadržavanje prvog mjesta ljestvice 2. Hrvatske odbojkaške lige.

Također ovaj vikend aktivne su bile i mlađe kadetkinje Vodica koje su na pripremnom turniru za početak drugog dijela lige u Bibinjama pomele konkurenciju i osvojile prvo mjesto s maksimalnim učinkom od 4 pobjede bez izgubljenog seta, a u finalu su pobijedile mladu ali jako dobru ekipu OK Šibenik 91. Kod Vodičanki odlične su bile Iva Begić, Franka Popov i Nika Stanić, uz jako dobru igru tehničarke Ele Čubrić, na turniru je debitirala još jedna mlada nada Karmen Juričev te pokazala da će se u budućnosti moći računati i na njene dobre igre.

Rizk Casino Bonus

Za OK Vodice u 2. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi nastupile su:
1. Manuela Lasan-Zorobabel (23)  2. Nora Čubrić(19), 3. Ema Kokot (14), 4. Lara Unić (8) 5. Laura Unić (11) , 6. Izabela Jozanović (6) 7. Lana Perić , 8. Iva Begić (6), 9. Franka Popov, 10. Franka Perkov (1),11. Ela Čubrić (6), 12. Nika Erak, 13. Magdalena Čubrić

djelomob1.jpg