Veljača 15, 2022 1790

Odbojkašicama Vodica nova 3 boda na gostovanju u Makarskoj

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Odbojkašice Vodica u zadnjem kolu III. odbojkaške lige -jug, gostovale su u Makarskoj te u napetoj utakmici slavile rezultatom 3:0 u setovima.

Iako rezultat ne odaje da je utakmica bila naročito zahtjevna jer su Vodičanke odnijele sva tri boda bez izgubljenog seta ipak je borba u svakom setu bila do posljednjeg poena. Naime ekipa OK Makarske pošto je loše krenula u jesenskom dijelu natjecanje od ove polusezone su se pojačali sa par iskusnijih cura ali odbojkašice Vodica nisu se dale iznenaditi iako su bile u pomlađenom sastavu.

Kod Vodičanki najbolje u napadu su bile Franka Perkov sa 17 poena i Iva Begić s 15 poena, dok je na poziciji dizača po prvi put zaigrala Laura Unić i pokazala se kao pravo otkriće na toj poziciji donijevši prevagu ekipi Vodica svoji preciznim dizanjem lopti napadačima, a seriju od 8 uzastopnih servisa neobranjivih za ekipu Makarske imala je Franka Popov.

Također za spomenuti je i da se mlada Dumina Cukrov odlično snašla na poziciji srednjeg blokera i ostvarila 6 blokova na protivnički napad.   

Rizk Casino Bonus

Mlađe kadetkinje Odbojkaškog kluba Vodice su također imale uspješne nastupe, prvo su u zaostaloj utakmici iz jesenskog dijela prvenstva pobijedile ekipu OK Mladost 2000 Knin rezultatom 3:0 u setovima, a zatim i u redovnom kolu proljetnog dijela prvenstva pobijedile su ekipu OK Bibinje rezultatom 2:1. Dok su igračice 2. HOL po rasporedu bile slobodne ovo kolo.

Za OK Vodice u 3. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi nastupile su:
1. Franka Perkov  (17)  2. Iva Begić (15), 3. Franka Popov (13), 4. Laura Unić (14) , 5. Lana Perić (4),  6. Nika Erak (2), 7. Magdalena Čubrić (2) 8. Dumina Cukrov (8)

Za OK Vodice u  mlađe-kadetskoj ligi  nastupile su:
1. Iva Begić  2. Ela Čubrić , 3. Blanka Popov , 4. Marta Kranjac , 5. Nika Stanić , 6. Franka Popov  7. Karmen Jurićev, 8. Antonia Perkov, 9. Sara Pirjak 10. Marta Mesarić, 11. Dumina Cukrov, 12. Marta Cukrov, 13. Ella Juričev 14. Mia Begić

Trener: Krešimir Bujas
 

djelomob1.jpg