Travanj 08, 2022 2479

Nogometnom klubu Vodice, Rukometnom klubu Vodice i Malonogometnom klubu Heroji 2007 dodijeljene nagrade za dugogodišnje djelovanje

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

U organizaciji Zajednice sportova Šibensko-kninske županije u Drnišu je održana svečanost proglašenja najboljih županijskih sportaša u 2021. godini. - vijest prenosimo sa Šibenskog portala

Nagrada za najbolju sportašicu završila je u rukama Nives Radić, članice Kickboxing kluba Dalmatino, dok su drugo i treće mjesto osvojile Daniela Jelić iz Atletskog kluba Sv. Ante iz Knina, te Karmela Makelja iz KBK Dalmatino. U muškoj konkurenciji titulu najboljeg ponio je Marko Čeko iz AK Sv. Ante, ispred Tonija Slavice iz Plivačkog kluba Šibenik i Josipa Teskere iz Taekwondo kluba DIV Knin.

Najbojim ženskim sastavom u prošloj godini proglašen je Ženski košarkaški klub Šibenik, drugo mjesto zauzele su vaterpolistice Viktorije, a treće Odbojkaški klub Mladost 2000 Knin. Najbolja momčad je pak Klub sjedeće odbojke Knin 95, a iza njega su se plasirali VK Solaris i MNK Crnica. Stipe Bralić iz ŽKK-a Šibenik dobitnik je nagrade za najboljeg trenera, drugo mjesto pripalo je Goranu Dujmoviću iz KSO Knin 95, dok su treće mjesto podijelili Damir Lambaša iz KBK-a Dalmatino i Dražen Lasić iz AK Sv. Ante.

Nagrade za dugogodišnje djelovanje pripale su Nogometnom klubu Vodice (90 godina), Rukometnom klubu Vodice (60 godina), Biciklističkom klubu Faust Vrančić (10 godina) i Malonogometnom klubu Heroji 2007 (10 godina). Nagrade za izniman rezultat sportaša s invaliditetom dobili su Marko Skelin (PK OSI Riba), Julija Karadakić (KK OSI Krka), Antonio Šaršanski (KK OSI Krka), Željan Jakovljević (KSO Knin 95) i Nika Rajić (KK OSI Krka). 

Izvor vijesti: Šibenski portal

djelomob1.jpg