Travanj 25, 2022 2135

Odbojkašice Vodica prvakinje 2. Hrvatske odbojkaške lige

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Iako prvenstvo još nije gotovo jer su ostale još tri zaostale utakmice za kompletiranje natjecanja u 2. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi, odbojkašice Vodica već su sada potvrdile prvo mjesto na ljestvici 2.HOL.

Naime Vodičanke trenutno vode na ljestvici s nedostižnih 8 bodova prednosti pred prvim pratiteljem ekipom ŽOK Dubrovnik. Upravo pobjedom od 0:3 u setovima u zadnjem kolu nad ekipom ŽOK Dubrovnik na gostovanju u Dubrovniku Vodičanke su osigurale nedostižnu prednost za zadržavanje prvog mjesta.

Utakmica u Dubrovniku je krenula neočekivano lagano za Vodičanke s jakim napadačkim servisima Manuele Lasan- Zorobabel i Laure Unić te su odmah na početku Vodice su napravile veću razliku koju nisu ispuštale do kraja seta. U drugom setu domaćin se pokušao vratiti brzim napadima ali dobra igra u obrani Eme Kokot i Nore Čubrić zaustavila je sve napore Dubrovčanki odličnu igru na mreži u bloku pokazale su tokom trećeg seta Izabela Jozanović i Iva Begić.

Ovim uspjehom odbojkašice Vodica ostvarile su pravo za ulazak u viši rang u 1.b. ligu što je dosada najveći uspjeh u povijesti kluba.

Rizk Casino Bonus

Vodičanke su bile aktivne protekli vikend i u mlađim kategorijama gdje su mlađe kadetkinje Vodica na domaćem terenu igrale s ekipom ŽOK Šibenik i ostvarile pobjedu od 2:1 u setovima. Na utakmici je briljirala Ela Čubrić s nevjerojatnom serijom na servisu od 17 poena, odlično u napadu je odigrala i Franka Popov, tako da je trener mogao i osvježavati momčad s mlađim igračicama gdje su vrlo dobre bile Karmen Juričev i Antonia Perkov a odlične blokove je imala i Ella Juričeva koja je zamijenila trenutno ozlijeđenu Duminu Cukrov.


Za OK Vodice u 2. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi nastupile su:
1. Manuela Lasan-Zorobabel (14) 2. Nora Čubrić(12), 3. Franka Perkov (7), 4. Lara Unić (2) 5. Laura Unić (11) , 6. Izabela Jozanović (10) 7.Iva Begić (10), 8. Ema Kokot (9)

Za OK Vodice u mlađe-kadetskoj ligi nastupile su:
1. Iva Begić 2. Ela Čubrić , 3. Karmen Juričev , 4. Marta Kranjac , 5. Nika Stanić , 6. Franka Popov 7. Ella Juričev, 8. Antonia Perkov, 9. Sara Pirjak 10. Mia Begić, 11. Blanka Popov, 12. Marta Mesarić


Trener: Krešimir Bujas

djelomob1.jpg