Big game fishing "Vodice 2014": Pobjednici ekipa broda "Shiraz" a u Costaricu ide posada broda "Svetac"

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Proglašenjem pobjednika u nedjelju navečer završeno je 6. međunarodno natjecanje "Big Game Fishing - Kup prvaka 2014."

U ova tri ribolovna dana ulovljeno je i pušteno 88 riba koje su bodovane prema propozicijama. Uhvaćen je i jedan Iglun težine 40,3 kg.

Nagrada – Ribolovni štap - koju sponzorira Maguro pro shop za najtežu ulovljenu ribu otišla je ekipi broda Limini, inače prošlogodišnjem pobjedniku.

Nagrada – Roller "Makina za ribolov" – koju sponzorira Nevico iz Zadra za prvu ulovljenu ribu otišla je ekipi broda Jack Sparrow iz Italije. Inače ista ekipa je ulovila i posljednju ribu na ovom natjecanju.

Treće mjesto na ovogodišnjem natjecanju osvojila je ekipa broda "Makaira", drugo mjesto pripalo je ekipi broda "Svetac" kapetana Borisa Županovića inače predsjednika ŠRK Big game iz Splita te organizatora Komiškog natjecanja u Big game fishingu.

Prvo mjesto i najveći broj bodova pripalo kapetanu Šaši Rakaru i njegovoj posadi broda "Shiraz" koja automatizmom ostvaruje pravo sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu, Costarica 2015.

Zahvaljujći posadi broda Limini koja je donirala svoju nagradu Vodicama, kupivši prekrasnu palmu koja je posađena na vodičkoj rivi, posada pobjedničkog broda Shiraz također donira nagradu Gradu Vodicama kupovinom palme.Međutim, to nije sve. Posada broda Shiraz svoje pravo sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu u Costarici 2015. godine prepušta posadi broda Svetac i kapetanu Borisu Županoviću.

ŠRK Mali porat, je poslije ove manifestacije, zadovoljan i vrlo ponosan.

Zadovoljni smo jer su uz povoljne vremenske uvjete ostvareni vrlo dobri sportski rezultati, a ponosni na svoje članove koji su od prvog dana svjesni koliko ovakva natjecanja doprinose razvoju športa i turizma grada Vodica.
I ove godine naši momci su se četiri dana neumorno trudili kako bi sudionici natjecanja te građani i gosti grada Vodica, bili što zadovoljniji. - kazali su za portal Infovodice iz upravnog odbora Mali porat

Zahvaljujemo se Gradu Vodicama, Turističkoj zajednici grada Vodica, Maguro Pro shop-u, Nevico, Županijskoj lučkoj upravi, te našim Vodiškim Perlicama i Vodiškim mažoretkinjama - istaknuli su na kraju iz upravnog odbora ŠRK Mali Porat

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 08 Rujan 2014 17:16
djelomob1.jpg