Rujan 13, 2022 1639

Pripremni turnir u odbojci u Kninu, Vodičankama treće mjesto

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Protekli vikend mlađe kadetkinje odbojkaškog kluba Vodice nastupile su na drugom predsezonskom pripremnom turniru u dvoranskoj odbojci na kojem su osvojile treće mjesto. Na turniru su sudjelovale ekipe iz Splitsko- dalmatinske, Zadarske i Šibensko- kninske županije.

Vodičanke su vrlo dobro odigrale utakmice u skupini te izborili polufinale gdje su izgubili od jako dobre ekipa OK Omiš koja ih je iznenadila svojom odličnom igrom u obrani, igračice Vodica dobro su se držale u prvom setu te su parirale suparnicama ali set su ipak osvojile Omišanke, u drugom setu se desio pad koncentracije mladih igračica Vodica te suparnice rade razliku od 7 poena što je bilo nedostižno do kraja seta za OK Vodice.

U borbi za treće mjesto, OK Vodice igrale su protiv ekipe domaćina turnira OK Mladost 2000 Knin, gdje nisu dopustili nikakva iznenađenje te su odigrale na visokom nivou koncentrirano u oba seta i time izborili pobjedu od 0:2 u setovima za OK Vodice.

Ponajbolje u ekipi OK Vodica su bile Antonia Perkov i Nika Stanić uz potporu Dumine Cukrov i Karmen Juričev, ali pripremni turnir je pokazao da je potrebno još raditi na poboljšanju napada i kretanja u obrani terena na čemu će se dati težnja na slijedećim treninzima.

Kapetanica Ela Čubrić je već standardno imala odličnu seriju servisa protiv ekipe Knina od 8:0 od što je treneru omogućilo da isproba i neke mlađe igračice pa je tako priliku dobila i mlada Sara Pirjak na poziciji tehničara što je odlično odradila ostavši u igri do kraja pobjedničkog seta za treće mjesto.

 

Za Ok Vodice nastupile su
1. Karmen Juričev, 2.Antonia Perkov, 3.Nika Stanić, 4.Dumina Cukrov, 5.Marta Mesarić, 6.Marta Kranjac, 7.Sara Pirjak, 8. Ela Čubrić.
Trener Krešimir Bujas

djelomob1.jpg