Siječanj 30, 2023 1394

Strijelci Streljačkog kluba „Vodice“ opet najuspješniji na turniru povodom obilježavanja 30. godišnjice VRO Maslenica

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U subotu 28. siječnja u Zadru je održano „vatreno obilježavanje“ 30. godišnje obljetnice VRO Maslenica gdje je nastupilo 60-tak natjecatelja, što MK puškom ili MK pištoljem.

Strijelci Streljačkog kluba „Vodice“ opet su bili najuspješniji na turniru, osvojivši ekipno prvo mjesto u disciplini 20 hitaca precizno sa MK pištoljem cal.022, ali i prvo i drugo mjesto pojedinačno.

U disciplini MK puške 20 hitaca stojeći kipa je zauzela drugo mjesto uz osvojeno i treće mjesto pojedinačno.

Prvoplasirana ekipa u disciplini MK pištolj- ekipa SK Vodice: Vilim Ivas, Rade Ivas i Duje Kukrić, drugo mjesto zauzela je ekipa SK 300 iz Splita a treća je bila ekipa domaćina SK „Zadar“

U pojedinačnoj konkurenciji u disciplini pištolja najviše krugova upucao je Vilim Ivas, drugoplasirani Rade ivas , dok je treće mjesto osvojio Branko Barbir iz Ploča:

U disciplini MK puške ekipno prvo mjesto osvojila je ekpia SK „Prestige“ iz Ploča, drugoplasirana ekipa SK „Vodice“ U sastavu Zoran Marić, Vilim i Rade Ivas, dok je treće mjesto zauzela ekipa Prestige II iz Ploča.

U pojedinačnoj konkurenciji prvo i drugo mjesto zauzeli su prezimenjaci Damir i Bruno Medak dok je član SK Vodice Zoran Marić osvojio treće mjesto

Na turniru su podijeljene medalje i za najuspješnije pripadnike Veterana akcije Maslenica Zadarske Županije.

Natecanje je održano po vrlo hladnom vremenu, odaziv je bio znatno iznad očekivanja a za sve učesnike Domaćin je osigurao izvrsno spremljen vojnički grah.

djelomob1.jpg