Siječanj 31, 2023 526

"Evil village"

Zimska otočna liga se nastavlja, Pirovac i Kašić domaćini drugog kola

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Evil Village Trail utrka je 2. kola Zimske otočne lige kojoj su organizatori AK Okit iz Vodica i DSR Fortuna Pirovac. Održat će se u subotu 04.02.2023. godine, u Kašiću, u Parku prirode Vransko jezero.

Sve kategorije ove utrke se boduju izuzev najkraće kategorije za odrasle. Svi bodovi koje ostvarite zbrajaju se s ostalim bodovima i ulaze u izračun ukupnog poretka u Zimskoj otočnoj ligi.

Mjesto starta i cilja za sve kategorije: Kašić, društveni dom

Kategorije utrke:

VELIKA (29.2 km 1256 m⬆⬇)

SREDNJA (14. 6 km 628 m⬆⬇)

MALA (5.7 km 139 m⬆⬇) – obiteljska

Opis kategorija:

Velika. I ove godine „velika“ radi 2 kruga srednje kategorije, prvi ide u jednom smjeru, a drugi u suprotnom smjeru. Ova kategorija je samo za najluđe. Biti će 2 okrijepe na stazi od čega će jedna biti na kraju prvog kruga. Postotak terena: asfalt 16%, makadam 20%, singletrack staze 37%, offroad 27%.

Srednja. Namijenjena je iskusnim planinarima i trkačima. Staza je ista kao i prošle godine, vrlo zahtjevna. Postotak terena je isti kao kod velike kategorije. Jedna okrepna stanica na stazi.

Mala staza je ista kao i prošle godine. Postotak terena: asfalt 26%, makadam 38%, singletrack staze 36%. Okrepa će biti u cilju.

Pokrovitelji: OPĆINA PIROVAC, TURISTIČKA ZAJEDNICA PIROVAC

 

djelomob1.jpg