Veljača 05, 2023 1464

Dora i Roko nižu sjajne rezultate na utrkama biciklističke zimske lige

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U Žednom na otoku Čiovu u organizaciji BK Kairosa iz Trogira 29.1 održalo se zaostalo 4. kolo XC Zimske lige Dalmacije. Na biciklističkom meniju bila je kružna staza u XCO formatu. Krugovi utrke su bili prilagođeni uzrasnim kategorijama tako su najmlađi vozili nešto kraću i manje zahtjevna stazu, dok su odrasli muškarci vozili krug dužine 4.8km i to čak 4 puta, a žene 2 puta.

Ionako na prvu izgleda malo kilometara itekako se trebalo koncentrirati za svladavanje ove staze koja je imala sve elemente od tehničkih spustova, skokova do brzih dionica.

Opet i opet naš Roko Fržop niže ukupne pobjede na utrkama XCZLD, možemo reći kao da je i na neki način prerastao ovo natjecanje, ali ono će mu svakako biti dobra trening podloga jer ga uskoro očekujemo na etapnoj utrci 4 Islands koja se održava sredinom 4 mjeseca, a njegove vještine domaća publika će moći gledati na našim Orlovima 16.4 kada se održava XCO Croatia CUP Vodice.

h

Najbrža cura je bila umjetnica Dora Čičin Šain također članica vodičkog kluba.

Dok još valja spomenuti kako naša mlada nada Mate Sladoljev opet pozvan u reprezentativni kamp koji će se održati sredino 2. mjeseca u Rapcu pod palicom vrijednog entuzijasta i izbornika Pave Roseta.

Ostale rezultate tj. postolja donosimo u nastavku:

Roko Fržop 1 mjesto 20-30
Dora Čičin Šain 1 mjesto Žene do 30
Stipe Palinić 1 mjesto 30-40
Ivica Mesarić 2 mjesto 40-50
Joško Fržop 2 mjesto 50+
Josip Rončević 2 mjesto E-Bike m
Maja Morožin 2 mjesto E bike-Ž
Gušte Juričev Barbin 3 mjesto U 17
Mate Sladoljev 1 mjesto U 15
Maša Klarić 1 mjesto U 13
Enzo Perlić 2 mjesto U 11
Filomena Morožin 3 mjesto U 9
Roko Juričev Barbin 3 mjesto U 15

 

djelomob1.jpg