Ožujak 28, 2023 1366

Prvenstvo Hrvatske u Kickboxingu: Trener Antonio Ivas pokazao kako je još uvijek u konkurenciji za medalje i unatoč ozljedama priredio atraktivne borbe

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

U subotu 25.03. održano je Prvenstvo Hrvatske u Poreču iz Kickboxinga u disciplinama Point Fighting (mlađi kadeti, juniori, seniori) i Kick Light (seniori).

Na prvenstvu je sudjelovao i vodički Hrvatski branitelj dragovoljac sa svojim borcima između 42 kluba iz svih krajeva Hrvatske.

Medalje su osvojili:
Antonio Ivas, srebro PF seniori -79, bronca KL seniori -79
Naš trener pokazao je kako je još uvijek u konkurenciji za medalje i unatoč ozljedama priredio nam je atraktivne borbe. Pravi primjer svima nama koji ga na treningu pratimo i imamo zadovoljstvo gledati i na natjecanjima.

Šimun Barić, bronca PF seniori - 69 kg, bronca PF juniori -69
Unatoč nadmoćnoj bodovnoj prednosti pred protivnikom Šimun je minutu pred kraj imao nezgodu i borba je nažalost prekinuta od strane službenog doktora natjecanja zbog ozljede. Ipak, ostaju čestitke i ohrabrenje mnogih koji su pratili borbu i vidjeli Šimuna u finalu s kartom za Europsko prvenstvo u Portugalu.

Danijel Zubčić, bronca KL seniori +94
Iako po prvi puta na natjecanju Danijel je pokazao srčanost i neustrašivost u velikoj kategoriji s puno iskusnijim borcima. Svaka čast Danijel!

Medalje su ovog puta izostale, što zbog manjka sreće, što zbog manjih zdravstvenih tegoba za Ninu Ivas, Šimu Štefanca, Andriju Ercegović Kranjca i Narda Marelića ali su naši borci stekli vrijedna iskustva borbe.
Naši članovi nastavljaju već ovaj tjedan s daljnjim treninzima i novim pripremama za natjecanja.

djelomob1.jpg