Svibanj 15, 2023 1090

DUJE, DIEGO I DINO: NOVI DRŽAVNI PRVACI U KICKBOXINGU

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Dana 13. svibnja 2023., grad Zabok bio je domaćin Prvenstva Hrvatske u kickboxingu. Natjecanje je obuhvaćalo različite discipline: 'light contact' za seniore, 'kick light' za juniore, i 'point fight' za najmlađe sudionike.

Impresivno je bilo vidjeti 192 natjecatelja iz 41 kluba kako se natječu za nacionalnu slavu. Među njima, naš klub je imao petoricu predstavnika, koji su se odlično snašli i donijeli kući četiri medalje - tri zlatne i jednu brončanu. Ovaj rezultat osigurao nam je prestižno treće mjesto u ukupnom poretku.

Sjajne vijesti dolaze od naših zlatnih boraca. Duje Periša osvojio je zlatnu medalju i titulu državnog prvaka u disciplini 'point fight' za dječake do 36 kg. Diego Koukladas nije bio ništa manje impresivan, osvojivši naslov prvaka Hrvatske u istoj disciplini, ali u kategoriji dječaci preko 36 kg, ostvarivši pritom dvije pobjede. Dino Ivas pokazao je iznimnu formu te zasluženo osvojio naslov državnog prvaka u disciplini 'kick light' za juniore do 94 kg.

Naš hrabri borac Danijel Zubčić nije imao sreće kao njegovi kolege, ali je ipak odradio hrabru borbu. Nakon tjeskog gubitka u polufinalu kategorije preko 94 kg, zasluženo je osvojio brončanu medalju.

Naš Šimun Barić također je pokazao hrabrost na ovom natjecanju. Iako je imao posebno težak ždrijeb u disciplini 'kick light' za juniore do 69 kg, nažalost, ostao je bez medalje.

Ukupno gledajući, ovo je bio izvanredan dan za naš klub i sve naše natjecatelje. Izuzetno smo ponosni na njihova postignuća i veselimo se budućim prvenstvima.

djelomob1.jpg