Svibanj 22, 2023 849

Karate Klub Okit iz Vodica ponovno dominira: 42 medalje i Pehar za najbolji klub na 4. 'Split Karate Kupu'

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Karate Klub Okit iz Vodica je ponovno na vrhu, postavši najuspješniji klub na prestižnom 4. 'Split Karate Kupu'. Turnir, kojeg su organizirali Karate Klub Dalmacija, bio je domaćin brojnim talentiranim sportašima, ali Okitaši su se izdvojili sa svojim izvanrednim nastupima.

Njihova dominacija nije novost. Po tko zna koji put, pehar najuspješnijeg kluba se vratio u Vodice, ovaj put osvojivši impresivnih 42 medalje - 20 zlatnih, 12 srebrnih i 10 brončanih. Takav sjajan rezultat je postao gotovo očekivan za ovaj talentirani tim.

Na turniru je nastupilo 521 natjecatelj iz 35 različitih karate klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, što samo naglašava veličinu ovog postignuća. Iako je konkurencija bila jaka, Karate Klub Okit se izdigao iznad svih.

Međutim, za Okitaše nema vremena za odmor. Za samo tri dana putuju na Balkansko prvenstvo, gdje će se natjecati protiv sportaša iz 13 različitih država, uključujući Tursku, Grčku, Cipar i Sloveniju. Sa svojim trenutnim zamahom, nema sumnje da su spremni za izazove koji dolaze.

Zaključno, Karate Klub Okit iz Vodica nastavlja svoj niz impresivnih uspjeha, dokazivši da je vrhunski talenat, ustrajnost i timski rad recept za postizanje izvanrednih rezultata. S nestrpljenjem očekujemo što će donijeti njihovi budući nastupi.

 

 

djelomob1.jpg