Svibanj 30, 2023 653

Vilim Ivas osvaja broncu na međunarodnom natjecanju IPA (International Police Assosiation)

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Članovi streljačkog kluba „Vodice“ nastavljaju s nizom uspješnih nastupa. Naime, ovaj klub potvrdio je svoj status ne samo u Hrvatskoj, nego i na međunarodnoj sceni, osvajanjem medalja na nedavno održanim natjecanjima.

Proslava Dana državnosti u Karlovcu bila je domaćin tradicionalnog natjecanja u ciljanju pištoljem i revolverom velikog kalibra. Mješovita ekipa Dalmacije, koja je uključivala Antu Šušu i Rade Ivasa iz kluba „SK Vodice“ te Tomislava Žamića iz „SK Centar Split“, pokazala je impresivne vještine ciljanja. Zahvaljujući njihovom zajedničkom naporu, ekipa je zasluženo osvojila treće mjesto.

Uz to, istaknuto je i individualno ostvarenje člana vodičkog kluba na međunarodnom natjecanju IPA (International Police Assosiation), održanom u Splitu. U konkurenciji od 63 natjecatelja koji su se natjecali u ciljanju pištoljem velikog kalibra, Ivas Vilim iz „SK Vodice“ izdvojio se osvojivši brončanu medalju.

Natjecanje u Splitu okupilo je natjecatelje iz raznih zemalja. Među 15 natjecateljica iz više država u okruženju, posebno su se istaknule predstavnice Njemačke, Češke i Crne Gore. Također, natjecanje je privuklo brojne ekipe iz Hrvatske, kao i više ekipa iz susjedne Bosne i Hercegovine.

Uspjeh članova streljačkog kluba „Vodice“ na ovim natjecanjima svjedoči o njihovoj vještini, stručnosti i posvećenosti sportu. Iz kluba ističu kako se raduju budućim natjecanjima i novim prilikama za postizanje odličnih rezultata.

djelomob1.jpg