Studeni 06, 2012 3605

Veliki uspjeh kadeta NK Vodice u kup natjecanju

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

kup-kadeti-vodice
Na igralištu u svojim Račicama, mladići trenera Ante Šprljana u finalnoj utakmici su svladali jaku momčad kninske Dinare sa 7:6 nakon izvođenja jedanaesteraca, u regularnom dijelu bilo je 2:2
Kadeti NK Vodice (rođeni 1996. i 1997.g.) pobjednici su Kupa Nogometnog saveza Šibensko-kninske županije te su na taj način u vitrine kluba donijeli još jedan vrijedan trofej mlađih dobnih kategorija.

U ravnopravnoj i neizvjesnoj utakmici s trilerskom završnicom, u kojom su mladi Vodičani do pobjede i osvajanja kupa došli nakon boljeg izvođenja penala, bilo je 7:6. Inače, gosti iz Knina poveli su 0:1, da bi rezultat poravnao Bruno Lugović. Imali su Kninjani i vodstvo od 1:2, a Vodice su ponovno izjednačili pogotkom Ivana Perkovića dvije minute prije kraja. U ruletu penala za Vodice su precizni s bijele točke bili Josip Toljan, Luka Vlahov, Bruno Lugović, Dominik Malenica i Lovre Lovrić, dok je presudni udarac igrača Dinare obranio vratar Ivan Milin.
Za Vodice su igrali: Ivan Milin, Danijel Perica, Bruno Lugović, Lovre Lovrić, Šime Miletić, Luka Vlahov, Dominik Malenica, Luka Vranjković, Marin Šarić, Toni Roca, Franko Olujić, Luka Perica, Roko Babun, Dario Stipaničev, Josip Toljan, Ante Perica, Frane Bakmaz i Ivan Perković.
Za plasman u završnicu Kupa Hrvatske, među 32 najbolje momčadi, kadeti Vodica igrat će s pobjednikom Kupa Zadarske županije.

Tags
Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg