Travanj 29, 2017 4164

Twirling klub Vodice zlatan na „Interdancefest Sarajevo 2017.“

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Twirling klub „Vodice" prošle nedjelje 23. 04. 2017.g. sudjelovao je na međunarodnom plesnom natjecanju „INTERDANCEFEST SARAJEVO 2017.", koje se održavalo u velikoj sportskoj dvorani Kulturno sportskog centra Ilidža i manjoj dvorani Hotela Hollywood te je u konkurenciji 10 klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore izborio pobjedu u tri kategorije.

 

Inače radi se o međunarodnom natjecanju koje traje 3 dana i koje obuhvaća razne stilove plesa, a ove godine se na isti odazvalo 105 kluba iz 15 europskih zemalja sa ukupno 4.100 plesača. Program i raspored natjecanja je bio jako naporan, maratonski, jer se sa prijavama započinjalo već u jutarnjim satima, a plesalo od 9,00 sati do 23,00 sata.

Za Twirling klub Vodice zlato su osvojile:
1. Marija Skočić – solo dance twirl junior
2. Monika Hodak i Anđela Kursar – duo dance twirl junior
3. Marija Skočić, Monika Hodak, Anđela Kursar, Iris Juričev, Marinela Cvitan i Martina Kušenić – twirl team dance juniori

18216201_1430195200335555_1019852271_o.jpg

- Osim natjecanja naš boravak u Bosni i Hercegovini iskoristili smo i za druženje i upoznavanje sa plesačima iz drugih država, njihovim pravilima i načinom rada, a pored radnog dijela cure su se i zabavile u šetnji sunčanim Mostarom i prelijepim Sarajevom njihovim ulicama, starim dijelom sa zanimljivim malim trgovinama i suvenirima, te naravno nezaobilazna večera čavapi u lepinji sa kajmakom. - otkrivaju nam iz TK Vodice te ističu kako tu nije kraj jer ih čekaju nova natjecanja, kupovi i kvalifikacije za Državno, „Samoborfest 2017"

Rizk Casino Bonus

- Naše tri cure Marija Skočić, Monika Hodak i Anđela Kursar pripremaju za Svjetsko natjecanje u twirling plesu koje će se ove godine održati u Poreču. Nadamo se da će nas financije i zdravlje poslužiti, te da će cure uspješno predstaviti svoj Klub, Grad i Reprezentaciju Hrvatske.

Zahvaljujemo Taekwondo klubu Hrvatski branitelj dragovoljac Vodice i Taxi obrtu „Damir" što su nam pomogli oko prijevoza posudivši nam kombije, tatama Ivici i Tonću što su naši vjerni vozači i roditeljima što su dopustili da njihova djeca sudjeluju na ovom natjecanju. - zaključili su iz TK Vodice

djelomob1.jpg