Srpanj 23, 2019 3752

Trideset igrača istrčalo na Račicama: NK Vodice krenuo u pripreme za premijernu sezonu u trećoj ligi

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)
Trener Zoran Slavica održao je prozivku igrača nogometnog kluba Vodice i samim tim obznanio početak rada za predstojeću sezonu po prvi puta u trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Prvom treningu odazvalo se trideset igrača, a još se očekuju i pojačanja.


- Ovo je nešto novo za klub i većinu igrača. Uvijek je tu prvu sezonu u novoj ligi najvažnije stabilizirati i proći sigurnim hodom, bez stresa i problema oko opstanka. Idemo prvo zaokružiti nju pa onda postaviti ciljeve za drugu, kazao nam je trener Zoran Slavica.

Pripreme su uvijek teške, no kad je igrač dugi niz godina u trenažnom procesu na to navikne i na kraju bez većih problema većina sve uspije izdržati.

- Intenzivno radimo na pojačanjima te zasada nismo zaokružili taj igrački kadar, ali za očekivati je da to bude kroz ovaj prvi dio priprema. Zadovoljan sam situacijom u klubu i svima nam je ovo dodatni motiv da uspješno nastavimo dalje i da predstojeća sezona bude na radost nas i naših simpatizera, zaključio je Slavica.

Očekuje se dolazak dvoje, troje igrača koji bi pojačali momčad. Jer, ipak, s trećom ligom se nije za šaliti.

- Tu je i Zadar, Split i Dubrovnik. Morat ćemo ozbiljno pristupiti. Svi momci će dobiti priliku, ali treneri su ti koji će na kraju sve odlučivati. Njihova riječ je zadnja za 22 igrača koji će ostati u klubu, smatra Marin Mikšić, predsjednik NK Vodice.

Trećeligaška licenca nešto je na što se dugo čekalo.

- To je priča koja će zadovoljiti ljubitelje nogometa u našem gradu, ne treba se zanositi nerealnim ambicijama, mislim da je treća liga sasvim po mjeri za naš klub i grad, istaknuo je Mikšić.
djelomob1.jpg