Rujan 20, 2019 3005

Naši seniori po prvi put pravi domaćini u trećoj HNL Jug

HNS-ova komisija odobrila utakmice na Račicama: Sutra igraju NK Vodice – RNK Split

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

HNS-ova komisija odobrila je danas igranje na našim Račicama. Uvažio se zahtjev nogometnog kluba Vodice da se privremeno dopusti igranje domaćih utakmica 3. HNL Jug u Vodicama. Sutra u 16:30 h im u petom kolu stiže bivši prvoligaš RNK Split.

-    Konačno će se moći u Vodicama gledati nogomet 3. HNL, a za to nam je najviše zaslužan predsjednik Marin Mikšić koji već danima daje sve od sebe da dobije zeleno svijetlo od HNS-a u čemu je danas i uspio!, govori nam Franko Skočić, kapetan NK Vodice.

Prvi gosti na Račicama vrlo su kvalitetna momčad.

-    Sad je na meni i mojim dečkima da se predstavimo našoj domaćoj publici u najboljem svijetlu, a to je da damo sve od sebe protiv bivšeg prvoligaša. No, najviše me veseli reći da sutra igramo doma i zato pozivam sve koje vole nogomet da dođu, podrže nas i uživaju.

Također, izgradnja istočne tribine je pri kraju, a promjena travnjaka nije moguća dok traje natjecateljska sezona zbog velikog broja kategorija (8) plus seniori koji svakodnevno treniraju i igraju utakmice. 
Komisija je dala zeleno svjetlo s tim da se ostali radovi završe u periodu pauze i da se ne pušta publika na istočnu tribinu dok radovi traju.

 

Tags
Poslijednja izmjena dana Petak, 20 Rujan 2019 22:02
djelomob1.jpg