Svibanj 06, 2020 2780

Nogometni klub Vodice i dogodine u 3 HNL Jug

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Odlukom HNS o prekidu natjecanja 3 hnl -Jug NK Vodice je u povijesnoj premijeri treće lige ostao u društvu najboljih klubova Dalmacije pozicioniran na 14.mjestu ispred Zmaja (B) i Neretve.

U proljetnom djelu odigrane su tri utakmice u kojima su pobijedili Kamen i Uraniu te odigrali neodlučeno sa Junakom u Sinju. 

„Čestitke svim igračima, treneru Borisu Paviću i njegovom pomoćniku Frani Srdarevu na postignutim rezultatima, koji su nam vratili optimizam i vjerovanje da naš klub zaslužuje biti u društvu treće ligaškog Juga. Šteta zbog prekida prvenstva uzrokovanom pandemijom COVID 19, jer smo uvjereni da bi naš plasman na tablici na kraju prvenstva bio još bolji.“ – poručuju iz NK Vodice

Prekinuta su sva natjecanja i u mlađim dobnim kategorijama, tako da je sezona 2019/20 danas i formalno završila.

U novim posebnim okolnostima uzrokovanim pandenijom COVID 19 koja će zasigurno rezultirati gospodarsku i financijsku krizu cijelog društva, pred klubom su nove odluke, kako očuvati stabilnost kluba u novonastalim okolnostima. 

„Sljedeći tjedan održat će se Sjednica Izvršnog odbora kluba na kojoj ćemo raspravljati i odlučivati o svim bitnim pitanjima koje odnose na funkcioniranje kluba pa i možebitni početak rada, odnosno otvaranje kluba za treninge, naravno, poštivajući odluke i preporuke Stožera Civilne zaštite i Epidemiološke službe Republike Hrvatske, kako bi zaštitili sve članove kluba posebno najmlađe.“ – zaključuju iz NK Vodice

Tags
Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 07 Svibanj 2020 00:08
djelomob1.jpg