Srpanj 08, 2020 3054

Vijesti iz NK Vodice: Pripreme kreću 13.07., održana izvještajna skupština, Boris Pavić ostaje trener kluba

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon tri mjeseca od prestanka rada kluba uzrokovan pandemijom COVID 19, Nogometni klub Vodice se polako vraća u normalni rad.

Sve kategorije u školi nogometa su aktivno uključile i odradile tri tjedna treninga, a od 5.7 krenula je tradicionalna Ljetna škola nogometa koju će odraditi treneri Stipe Gojević i Franko Skočić.

U međuvremenu su održane sjednice Izvršnog odbora, kao i redovita izvještajna skupština kluba na kojoj su skupštinari jednoglasno prihvatili izvješća o radu kluba za 2019., kao i financijsko izvješće za 2019 koje je pripremila knjigovođa kluba Jadranka Zoričić.

- Klub organizacijski djeluje na jako visokoj razini zahvaljujući kontinuitetu Uprave, koji godinama nesebično odvajaju svoje slobodno vrijeme i sa entuzijazmom vode klub. Prošlogodišnji ulazak i ostanak u društvu najboljih Dalmatinskih klubova 3HNL jug skupštinari su ocijenili najvećim uspjehom u povijesti kluba. Izgradnja Istočne tribine, promjena travnjaka, uređenje klupskih prostorija i novog trenažnog poligona od 500m2  ozbiljni su infrastrukturni zahvati koji osiguravaju neupitnu licencu za ovaj rang natjecanja i uvjete za kvalitetni rad . Tom prilikom skupštinari kluba zahvaljuju Gradu Vodice te ŽNS, na investicijama u sport i mlade, a posebno Predsjedniku kluba Marinu Mikšiću na neumornom radu i lobiranju, kako bi uvjeti kluba što kvalitetniji, a Vodice postale nogometno prepoznatljive ne samo u Dalmaciji nego i u cijeloj Hrvatskoj.  – poručili su iz uprave kluba

Dodajmo da Boris Pavić ostaje trener 1. momčadi, dok pripremne za sezonu započinju 13.7. kad će biti izvršena prozivka .

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 09 Srpanj 2020 00:03
djelomob1.jpg