Svi 22, 2021 968

Susjedi pomogli

Plasman Šibenika 1983 u elitni rang ostavio Heroje 2007 u drugoj ligi

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Plasmanom malonogometaša Šibenika 1983 u elitni rang okoristili su se i malonogometaši Heroja 2007. Naime, promocija narančastih u viši rang znači i ostanak Vodičana u drugoligaškom društvu. Podsjećamo, Heroji su nakon regularnog dijela zauzeli četvrto mjesto u podskupini B 2.HMNL jug, što ih je poslalo u razigravanje za ostanak.

U prve dvije runde bolji od njih bili su Murter i Trogir, pa su Vodičani završili u borbi za pretposljednje, 13. mjesto. U dvije utakmice bili su bolji od Knina, koji je kao posljednji definitivno preselio u županijski rang, dok je Vodičanima preostalo čekati.

Prva dobra vijest za njih stigla je prije desetak dana kada je HNS-ova Komisija za mali nogomet donijela odluku kako se druge lige neće popunjavati prvacima županijskih liga jer spomenute zbog pandemije nisu ni završene. Herojima je tada preostalo nadati se da će navijački klub iz Šibenika kroz kvalifikacije izboriti 1.HMNL. A to se gostujućom pobjedom narančastih nad Uspinjačom u posljednjem kolu kvalifikacija i dogodilo, pa će Vodice i sljedeće sezone imati futsal drugoligaša. Zahvaljujući povijesnom uspjehu susjeda.

(foto: Naši tići)
 

Poslijednja izmjena dana Subota, 22 Svi 2021 14:22
djelomob1.jpg