Lipanj 17, 2021 1477

Trofej završio u Unešiću

Vodice u završnici finala ostale bez Kupa, a na sljedeću sezonu gleda se s optimizmom

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nogometaši Vodica nisu uspjeli na kraju sezone spremiti trofej u klupske vitrine. U finalu Kupa Nogometnog saveza Šibensko – kninske županije igranom u Drnišu bolja je bila Zagora koja je slavila sa 2:0, golovima u završnici susreta. Neriješeno je stajalo sve do 84. minute kada je Božić doveo Unešićane u vodstvo, da bi minutu prije isteka 90. pobjedu Zagore potvrdio Gabrić.

 - Utakmica je bila jako dobra, pravo finale. U prvom dijelu, igranom po teškim, sparnim uvjetima, možda smo bili malo bolji, ali u nastavku, točnije u završnici, presudila je širina kadra Zagore, odnosno nedostatak iste kod nas, o čemu svjedoči podatak da smo na klupi imali dva, tri kadeta. Do izražaja je, jasno, došlo i iskustvo našeg suparnika, tako da su zasluženo slavili. Žal ostaje, ali momci su dali sve od sebe, a to je najvažnije – kaže sportski direktor NK Vodica Ivica Matić. 

Ovom utakmicom vodički nogometaši zaključili su sezonu. Pred njima je ne baš dug ljetni odmor, a onda kreću priprema za novu sezonu u 3.HNL jug, s nešto većim ambicijama.
 - Ostankom u ligi ostvaren je osnovni cilj, kao i onaj o afirmaciji naših mladih igrača. Dakle, postavljeni su temelji i sada nastavljamo još ozbiljnije. Važno je kvalitetno i na vrijeme selekcionirati, dovesti što nam nedostaje, utrenirati se i onda odigrati jednu dobru sezonu, bez turbulencija i stresova oko ostanka. Vjerujem da ćemo u tome uspjeti – zaključio je sportski direktor Vodica. 
(foto: Naši Tići)
 

Tags
djelomob1.jpg