Siječanj 24, 2022 2531

Alispahić preuzeo juniore NK Vodica

Alispahić preuzeo juniore NK Vodica Foto: Šibenski portal
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

– Završavam školovanje za B trenersku licencu, tako da ću raditi i s mlađim uzrastima Vodica, čemu se jako veselim. Želim ostati u nogometu, jer mi je puno toga dao i zato mislim da je dolazak u Vodice bio pravi potez – kazao je to sredinom kolovoza prošle godine Mehmed Alispahić, nakon potpisa ugovora s trećeligašem s Račica za Šibenski portal.

Meša je doveden kako bi svojim iskustvom pomogao mladoj momčadi Vodica, prije svega igrački, da bi se sada ispunila njegova želja o radu s mladim uzrastima. Naime, Alispahić je u međuvremenu položio za Uefinu B trenersku licencu, nakon čega su u klubu odlučili povjeriti mu treniranje juniorske momčadi, koju je do sada, paralelno s prvom momčadi, trenirao Elvis Asić.

Alispahić je inače već ranije izgradio kuću u Vodicama, u kojoj živi sa svojom zaručnicom, a navijači Šibenika pamte ga kao jednog od glavnih igrača u onoj sjajnoj generaciji narančastih (tada plavih) koja je igrala finale Kupa Hrvatske i izborila nastup u Europi. Treniranje juniora Vodica bit će mu prvi trenerski angažman.

Tags
djelomob1.jpg