Travanj 06, 2022 1699

Danas svi na Račice: NK Vodice igra zaostalu utakmicu protiv NK Jadran Ploče, jesenskog prvaka 3. HNL Jug

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Danas se na Račicama igra zaostala utakmica 22. kola 3. HNL Jug protiv NK Jadran Ploče koja je bila odgođena radi proboja korona virusa u momčad nogometnog kluba Vodice. Utakmica počinje u 16:30 sati.

- Svašta se izdogađalo proteklih dana i tjedana, od virusa do raznih ozljeda. To nas je dovelo u neugodnu kriznu situaciju koju svaki klub prolazi pa je tako red došao i na nas, poručuju iz nogometnog kluba Vodice.

Danas im u goste dolazi Jadran, lider prvenstva i jesenski prvak 3. HNL Jug. Trener Asić je obećao da će igrači dati sve od sebe na terenu, da će svaki koji će kročiti na travnjak danas imati zadaću da izgine na terenu te da će sve napraviti za 3 boda i da uzdignute glave napuste teren.

Iz nogometnog kluba Vodice vjeruju da uz podršku navijača mogu doći do pobjede i da im nije bitno tko je s druge strane. 

- Vratimo naš klub u pozitivnu seriju, neka protivničke momčadi gledaju nas, a ne mi njih. Stoga vas pozivamo u što većem broju da napunite tribine danas i da podrškom huka damo podršku momcima – kazali su iz kluba.

SVI NA RAČICE!
 

djelomob1.jpg