13 Kol 2019
  2374

Planovi su veliki, ali ovise o financijskoj stabilnosti

Daniel Reljić novi je predsjednik RK Vodice: Valjda će se jednom pojaviti i novi Balić ili Duvnjak i u našem gradu

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Utorak, 13 Kolovoz 2019 10:50
Na protekloj skupštini rukometnog kluba Vodice jednoglasno je za predsjednika izabran Daniel Reljić, za dopredsjednika Mario Petrović, a za tajnicu Petra Kranjac. I stara Uprava je dobila povjerenje za još jedan mandat.


- Za dosadašnji rad i rezultate kluba velike zasluge idu mojim prethodnicima Ratku Latinu, Mariu Petroviću i mnogim drugima koji su uz njih bili vrlo važan kotačić u samom klubu. Naravno i svim našim trenerima, veteranima i ljudima prije njih koje ja nažalost nisam upoznao. Sadašnju situaciju u klubu mogu ocijeniti kao jako dobru, a na meni je pokušati još malo podići nivo rada i kvalitetu samog kluba, navodi nam Daniel Reljić, novopečeni predsjednik RK Vodice.

Sada u klubu imaju četiri generacije djece koje se natječu u hrvatskim rukometnim ligama te seniore koji igraju u II. ligi jug - ukupno stotinjak natjecatelja. Dio treninga seniora i mlađih kadeta (2004./2005.) odrađuju u dvorani u Čistoj Velikoj gdje su uvjeti za treninge odlični.

- Ostale generacije i mlađih kadeta treniraju u vodičkom Balonu gdje nismo prezadovoljni s uvjetima, ali kako postoje ozbiljna obećanja iz Gradske uprave za manjim korekcijama dvorane (bočni paneli i novi pod) vjerujemo da ćemo ubrzo i u toj dvorani imati dobre uvjete za trening djece.

Planovi za dalje su, ističe, veliki, ali ovise o financijskoj stabilnosti kluba pa se nadaju da će uz pomoć Grada i mogućih sponzora klub još bolje pozicionirati na radost članova kluba, ali i naših sugrađana.

- Buduća gradska sportska dvorana uvelike će olakšati rad svim dvoranskim sportovima u Vodicama ali ne smijemo zaboraviti da Vodice moraju imati i manju trenažnu dvoranu kao što je Balon da bi se zadovoljile potrebe za terminima svih sportova.

Prioriteti su mu rad s mlađim generacijama i želja da napokon u Vodicama stasa generacija rukometaša koja bi klubu garantirala dobru budućnost.

- Da bi ovo ostvarili potrebni su nam svake godine novi članovi te i ovim putem pozivam djecu rođenu od 2004. do 2013. da se pridruže našem klubu i igraju rukomet koji je pružio mnoge radosti našoj Hrvatskoj te sudjeluju u kampovima u Hrvatskoj i izvan nje. Valjda će se jednom pojaviti i novi Balić ili Duvnjak i u našem gradu.

Poziv je upućen svim roditeljima i djeci iz Vodica, Srime, Tribunja, Tisnog, Pirovca, Murtera, Čiste Male i Čiste Velike te ostalih mjesta u okolici.

- Posebno se zahvaljujem Gradu Vodicama na čelu s gradonačelnicom dr. Nelkom Tomić i dogradonačelnikom Stipom Bosotinom na pomoći prilikom kupnje kombija bez kojeg bi rad kluba i odlazak na treninge i utakmice bio skoro pa nemoguć, kazao je predsjednik Reljić za kraj.

djelomid1.jpg


Najnovije
 • Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close