Bumba top desk
18 Pro 2019 Pixabay / Ilustracija
    3279

Ako tražite posao, pogledajte ovotjednu ponudu za Vodice i okolicu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Farmacia traži farmaceuta (m/ž) za rad u Tribunju. Potrebna je visoka stručna sprema farmaceutsko biokemijskog fakulteta, dobro poznavanje MS Office paketa, samostalnost u radu, proaktivnost i izražene komunikacijske vještine te otvorenost za rad s različitim članovima tima. Prijaviti se možete najkasnije do 17.1.2020. Glavni zadaci su pružanje ljekarničke skrbi za recepturom, svakodnevni kontakti s pacijentima i ostalim klijentima te rad u labaratoriju. Aplicirajte.

Aluflexpack novi d.o.o. traži elektroničara (m/ž) u Drnišu. Potrebno je obrazovanje tehničkog smjera – poželjno elektrotehnika, radno iskustvo od najmanje dvije godine na sličnim ili istim poslovima, položen stručni ispit za protueksplozivnu zaštitu, poznavanje rada u MS Office programima i poželjno je poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijaviti se možete najkasnije do 31.12. Aplicirajte.

Građa d.d. u Šibeniku u potrazi je za viljuškaristom (m/ž) i prodavačem (m/ž). Potrebno je više iskusnih radnika, koji su fleksibilni i spremni za rad u timu. Prijaviti se možete najkasnije do 15.1.2020. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se na linku.

Putnička agencija Pitter u Vodicama u potrazi je za nautičarem (m/ž). Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo, minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Pogledajte više o poslu i kako ostvariti prijavu ovdje.

Mlinar zapošljava pekara (m/ž) u Šibeniku. Potrebno je srednja stručna sprema i spremnost na rad u smjenama, noćni rad, rad vikendom i praznicima. Poslodavac nudi poticajno radno okruženje, mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu, osigurava radnu odjeću i obuću te deterdžent za pranje i ostalo. Rok prijave je 22.12. Prijavite se.

Tommy d.o.o. zapošljava u Vodicama na poziciji mesara (m/ž). Rok prijave je 31.12. Potrebna je srednja stručna sprema za mesara/icu. Posao obuhvaća pripremanje, kontroliranje, sortiranje i prodaju mesa. Radno iskustvo je poželjno. Provjerite kako se prijaviti putem linka.

Kej d.o.o. traži nove radne snage u Vodicama: kuhar (m/ž), konobar (m/ž), recepcionar (m/ž), pomoćni kuhinjski radnik (m/ž). Prijave su otvorene do 6.1.2020. Za poslove je potrebno minimalno  jednogodišnje iskustvo i srednjoškolska sprema. Potražite kako se prijaviti ovdje.

Adventure Charter d.o.o. za turističke usluge traži radnika (m/ž) u charter bazi u Vodicama. Rok prijave je 13.1.2020. Uvjet je znanje jednog stranog jezika, a poželjno je radno iskustvo u struci. Za ovaj se posao traži dozvola za voditelja B kategorije. Potražite detalje prijave na linku.

Mayoko d.o.o. zapošljava na poziciji komercijalist (m/ž), skladištar – monter (m/ž) i terenski komercijalist – dostavljač (m/ž). Mjesto rada su Vodice. Radno iskustvo nije važno. Doznajte više o željenom poslu i kako ostvariti prijavu putem linka.

Ugositeljski obrt Camel u potrazi je za konobarem (m/ž) na Murteru. Prijave su otvorene do 16.1.2020. Potrebno je više izvršitelja. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Potražite kako se prijaviti ovdje.

 

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

djelomob1.jpg

Najnovije
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Domaća radinost PokloniDomaća radinost Pokloni
Sve za domZa prodaju
MTB BiciklaMTB Bicikla
Sportska opremaZa prodaju
Gradilište Zatonska, prodajemGradilište Zatonska, prodajem
ZemljištaZa prodaju
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close