Bumba top desk
25 Ruj 2020 Unsplash
  699

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
0

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Brodomerkur d.d. zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) u Kninu i vozača (m/ž) za područje Dalmacije – Šibenik i Split. Rok prijave je 1.10. Uvjeti su srednja stručna sprema, odgovornost i komunikacijske sposobnosti. Aplicirajte.

HSG Kariera d.o.o. za potrebe klijenta traži IT Specijalista – tehničara (m/ž) u Drnišu. Rok prijave je 4.10. Uvjeti su najmanje srednja stručna sprema iz područja računalnih i tehničkih znanosti, izvrsna informatička pismenost, poznavanje računalne i mrežne opreme. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Service Technician (m/ž). Mjesto rada je Drniš, a rok prijave 28.9. Uvjeti su elektrotehnička stručna sprema, radno iskustvo, dobro poznavanje engleskog jezika, sposobnost rješavanje problema i spremnost na treninge. Prijavite se.

Dolium d.o.o. traži komercijalista (m/ž) za rad u Zadarskoj i Šibensko – kninskoj županiji. Rok prijave je 30.9. Uvjeti su tri godine radnog iskustva, vozačka dozvola B kategorije, odgovornost, samomotiviranost, fleksibilnost i spremnost na učenje i edukaciju. Aplicirajte.

Equos Duo j.d.o.o. traži pomoćnog radnika (m/ž), zidara (m/ž) i tesara (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 30.9. Poslodavac daje mogućnost osiguravanja smještaja. Više na linku.

Keys of Cottage j.d.o.o. traži djelatnika za pripremu palačinki (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave 15.10. Posao obuhvaća pripremu i pečenje palačinki, održavanje čistoće posuđa i radnih površina. Više na linku.

Tommy d.o.o. traži mesara (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 3.10. Uvjeti su završena srednja stručna sprema za mesara ili tečaj za osposobljavanje za mesara. Poželjno je radno iskustvo na traženim poslovima. Više na linku.

Termomont zapošljava instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a rok prijave je 30.9. Potrebna je srednja stručna sprema instalatera grijanja i klimatizacije. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Dalmatinske šume d.o.o. zapošljavaju traktorista (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave je 15.10. Potrebno je iskustvo u izvoženju drvne mase traktorom. Više na linku.

Tomić – dom d.o.o. zapošljava vodoinstalatera (m/ž) za radu Vodicama. Rok prijave je 30.9. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo je poželjno. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

djelomob1.jpg

Najnovije
 • KLIKOM PO VODICAMA I SRIMI: Pogledajte kako naši mještani uživaju u šetnji nakon dva dana kiše
  Information
  Podijeli
  Information

  KLIKOM PO VODICAMA I SRIMI: Pogledajte kako naši mještani uživaju u šetnji nakon dva dana kiše

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close