01 Lis 2020 Pixabay
  481

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Brodomerkur d.d. zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž) u Kninu te vozača (m/ž) u Dalmaciji – Šibenik – Split (m/ž). Rok prijave je 5.10. Uvjeti su srednja stručna sprema, radno iskustvo, odgovornost, dobre komunikacijske vještine. Aplicirajte.

HSG Kariera d.o.o. za potrebe klijenta traži IT Specijalista – tehničara (m/ž) u Drnišu. Rok prijave je 4.10. Uvjeti su najmanje srednja stručna sprema iz područja računalnih i tehničkih znanosti, izvrsna informatička pismenost, poznavanje računalne i mrežne opreme. Prijavite se.

Smart Flex d.o.o. za potrebe klijenta traži tehničara na terenu (m/ž). Mjesto rada je Drniš, a rok prijave je 6.10. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema tehničkog, telekomunikacijskog ili računarskog usmjerenja, a iskustvo na sličnim poslovima je prednost. Provjerite detalje ovdje.

Keys of Cottage j.d.o.o. traži djelatnika za pripremu palačinki (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave 15.10. Posao obuhvaća pripremu i pečenje palačinki, održavanje čistoće posuđa i radnih površina. Više na linku.

Cantabile d.o.o. traži agente u kontaktnom centru (m/ž) u Kninu. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Rok prijave je 28.10. Poslodavac nudi redovna fiksna primanja, stimulacijska primanja, rad u dinamičnoj, ugodnoj i neformalnoj radnoj atmosferi te konstantno usavršavanje. Više na linku.

Tommy d.o.o. traži mesara (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 3.10. Uvjeti su završena srednja stručna sprema za mesara ili tečaj za osposobljavanje za mesara. Poželjno je radno iskustvo na traženim poslovima. Više na linku.

Dalmatinske šume d.o.o. zapošljavaju traktorista (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave je 15.10. Potrebno je iskustvo u izvoženju drvne mase traktorom. Više na linku.

Novogradnja Čorić zapošljava pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 25.10. Za posao je potrebna minimalno završena osnovna škola. Traži se minimalno dvije godine radnog iskustva na navedenim poslovima. Više na linku.

Generali osiguranje d.d. zapošljava savjetnike u osiguranju (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave 9.10. Posao obuhvaća posredovanje u sklapanju osigurateljskih proizvoda, savjetovanje i izradu ponuda osiguranicima. Više na linku.

Palić metal j.d.o.o. zapošljava web dizajnera (m/ž). Mjesto rada je Kistanje, a rok prijave 11.10. Traži se minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 

 

 

djelomob1.jpg

Najnovije
 • KLIKOM PO VODICAMA I SRIMI: Pogledajte kako naši mještani uživaju u šetnji nakon dva dana kiše
  Information
  Podijeli
  Information

  KLIKOM PO VODICAMA I SRIMI: Pogledajte kako naši mještani uživaju u šetnji nakon dva dana kiše

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close